• Forside
  • Brunch
  • Opskrift: Kold melonsuppe / melon smoothie med mynte

Opskrift: Kold melonsuppe / melon smoothie med mynte

0 0
Opskrift: Kold melonsuppe / melon smoothie med mynte

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
600 g melon, skrællet
20 mynteblade
2 dl koldt vand
2 spsk. sirup (fx SukrinSirup)
1 citron, saft og skal

Lynhurtig og skøn forfriskning til brunch eller dessert

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Melon smager altid dejligt, nærmest uanset hvilken type melon du har fat i. Det kan være honningmelon, galia, cantaloupe, piel de sapo, vandmelon…

Melonkødet er saftigt, frugtet og ofte ganske sødt. Når melonen er afkølet, er det svært at finde noget, der forfrisker mere.

Derfor er en kold melonsuppe naturligvis også noget af det skønneste og mest forfriskende, du kan servere til brunch eller som dessert. Ikke mindst på lune sommerdage.

Du kan bruge alle typer melon i denne suppe. Eller skal vi snarere kalde det en melonsmoothie? Forskellen er ens.

Ingredienserne er lige ud ad landevejen: Melon, citron, mynte, sirup og vand. Du putter bare det alt sammen i en blender eller foodprocessor og kører til en halvtyk suppe / smoothie.

Hvis suppen skal spises eller drikkes med det samme, så kør en håndfuld isklumper med i blenderen. Ellers lad melonsuppen køle af i køleskab mindst 1 time.

Smag på melonkødet, før du blender suppen. Hvis det er ret sødt, skal der ikke særligt meget sirup (eller honning) i. Vi brugte SukrinSirup, som ikke sætter sig på sidebenene og ikke er farligt for blodsukkeret.

Du kan eventuelt pynte suppen med alle slags bær, fx jordbær i skiver, samt mynteblade.

Servér melonsuppen af små skåle eller af glas.

Ingredienser

Antal personer:
600 g melon, skrællet
20 mynteblade
2 dl koldt vand
2 spsk. sirup (fx SukrinSirup)
1 citron, saft og skal

Sådan gør du

1
Færdig

Hæld alle ingredienser i en blender eller foodprocessor og kør til en halvtyk suppe

2
Færdig

Skal suppen nydes med det samme, så kør en håndfuld isklumper med i blenderen

3
Færdig

Skal suppen nydes senere, så køl den af i køleskab i mindst 1 time

4
Færdig

Servér af små skåle eller af glas - pynt evt. med mynteblade og/eller bær

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.400 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Vaniljeyoghurt-med-baer-og-sukrinsirup
forrige
Opskrift: Vaniljeyoghurt med bær og SukrinSirup
Raasyltede-rabarber
næste
Opskrift: Skønne råsyltede rabarber
Vaniljeyoghurt-med-baer-og-sukrinsirup
forrige
Opskrift: Vaniljeyoghurt med bær og SukrinSirup
Raasyltede-rabarber
næste
Opskrift: Skønne råsyltede rabarber

Tilføj Din Kommentar