Opskrift: Krydret omelet med ost og majs
- og spicy tomatsalsa

0 0
Opskrift: Krydret omelet med ost og majs

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Osteomelet
4 æg
250 g majskerner (cirka)
0.5 tsk. timian
0.5 tsk. paprika
0.5 tsk. salt
50 g smør
100 g ost, revet
Tomatsalsa
200 g cherrytomater
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 tsk. æbleedikke
0.5 bdt. persille
0.5 tsk. chiliflager
0.5 tsk. sukker
0.5 tsk. salt

Lækker ret med æg, som kan spises både morgen, middag og aften

Tilhører:
  • Nem og hurtig mad
  • Sund mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Osteomelet

  • Tomatsalsa

Et par ord om vores opskrift

Del

En omelet kan man altid spise. Døgnet rundt. Og heldigvis er det en både nem, nærende og billig måde at blive mæt på. Proteinerne i æggene betyder, at du ikke behøver at spise kød for at give kroppen de nødvendige ‘byggesten’.

Har du mod på at prøve en lidt mere spændende, velsmagende og mættende udgave, så hop ud i denne krydrede omelet med ost og søde majs og med en superlækker tomatsalsa til. Chilistyrken kan du selv regulere.

Vi bruger helt almindelig skæreost, som er revet, men al slags ost går an. Vi benytter friske majskolber, som vi skærer kernerne af, men du kan sagtens bruge en dåse majs i stedet. Og krydderierne i retten er bare forslag – hvis du bedre kan lide basilikum end timian, så brug det. Og chilien kan snildt udskiftes med et par vrid peber eller et stænk Tabasco.

Servér osteomelet med tomatsalsa ved siden af samt måske et stykke ristet rugbrød.

Ingredienser

Antal personer:
Osteomelet
4 æg
250 g majskerner (cirka)
0.5 tsk. timian
0.5 tsk. paprika
0.5 tsk. salt
50 g smør
100 g ost, revet
Tomatsalsa
200 g cherrytomater
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 tsk. æbleedikke
0.5 bdt. persille
0.5 tsk. chiliflager
0.5 tsk. sukker
0.5 tsk. salt
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Kør alle ingredienser til osteomelet (minus smør og ost) lynhurtigt i foodprocessoren

2
Færdig

Smelt smørret på to pander, fordel æggemassen på panderne og drys med ost

3
Færdig

Steg omeletterne under låg ved middelvarme i 5-7 minutter, til æggene er størknet og osten smeltet

4
Færdig

Lad hver omelet glide halvt over på en tallerken og fold så den anden halvdel ind over

5
Færdig

Til tomatsalsaen kører du alle ingredienser lynhurtigt i foodprocessoren

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Helstegt oksemørbrad - dagen derpå
forrige
Opskrift: Helstegt oksemørbrad – dagen derpå
Opskrift: Perfekt persillesovs
næste
Opskrift: Perfekt persillesovs
Opskrift: Helstegt oksemørbrad - dagen derpå
forrige
Opskrift: Helstegt oksemørbrad – dagen derpå
Opskrift: Perfekt persillesovs
næste
Opskrift: Perfekt persillesovs

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here