Opskrift: Helstegt oksemørbrad – dagen derpå
med avocadosalat og purløg

0 0
Opskrift: Helstegt oksemørbrad – dagen derpå

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
400 g helstegt oksemørbrad
400 g tomater
4 stængler blegselleri
2 avocadoer
0.5 spidskål
2 rødløg, rå eller lynsyltede
1 bdt. purløg, finthakket
Sennepsdressing
6 spsk. rapsolie
3 spsk. æbleeddike
1.5 spsk. sennep
1 tsk. sukker
0.5 tsk. salt
Peber

En rest oksemørbrad forvandlet til den skønneste bøfsalat

Tilhører:
  • Nem og hurtig mad

Ingredienser

  • Sennepsdressing

Et par ord om vores opskrift

Del

Hvor tit er det lige, at man står tilbage med en ende oksemørbrad? Ikke meget oftere end de uger, der er to onsdage i. Men HVIS du alliwl skulle havne i den lykkelige situation, så kommer her et behjertet forslag til, hvordan du kan servere det gode, møre kød.

Sammen med en avocadosalat bestående af bl.a. avocadoer, tomater, syltede rødløg og en dejlig, frisk sennepsdressing kommer tynde skiver oksemørbrad til deres fulde ret.

Denne ide kan du selvfølgelig også bruge, hvis du har en rest roastbeef, oksefilet, bøffer eller andet saftigt, koldt kød.

Vi foreslår at servere bøfsalaten – eller avocadosalaten med skiveskåret oksemørbrad – i selskab med en skålfuld små, ovnbagte hvidløgskartofler: Vask en pose små kartofler, vend med olie, hvidløg, timian og salt og bag 30 minutter ved 200 grader.

Ingredienser

Antal personer:
400 g helstegt oksemørbrad
400 g tomater
4 stængler blegselleri
2 avocadoer
0.5 spidskål
2 rødløg, rå eller lynsyltede
1 bdt. purløg, finthakket
Sennepsdressing
6 spsk. rapsolie
3 spsk. æbleeddike
1.5 spsk. sennep
1 tsk. sukker
0.5 tsk. salt
Peber
5 fra 2 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær oksemørbraden i tynde skiver

2
Færdig

Skær grøntsagerne i mundrette stykker

3
Færdig

Rør dressingen sammen og hæld over grøntsagerne

4
Færdig

Anret kødet oven på salaten

5
Færdig

Drys med fintsnittet purløg

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Gammeldags solbærsyltetøj
forrige
Opskrift: Gammeldags solbærsyltetøj
Opskrift: Krydret omelet med ost og majs
næste
Opskrift: Krydret omelet med ost og majs
Opskrift: Gammeldags solbærsyltetøj
forrige
Opskrift: Gammeldags solbærsyltetøj
Opskrift: Krydret omelet med ost og majs
næste
Opskrift: Krydret omelet med ost og majs

Tilføj Din Kommentar