Ingredienser
-
4 spsk. olie
-
2 fed hvidløg, finthakket
-
15 g ingefær, finthakket
-
15 kardemommekapsler, de knuste korn
-
4 spsk. karry
-
2 spsk. gurkemeje
-
2 tsk. kanel
-
2 tsk. salt
-
4 kyllingebryster, i store firkanter
-
1 ds. kokosmælk
-
3 dl hønsebouillon
-
2 bundter forårsløg, groft skåret
-
4 stilke blegselleri, groft skåret
-
4 gulerødder, i stave
-
4 tomater, i både
-
1 bdt. koriander
Et par ord om vores opskrift
Kylling i karry er blandt favoritterne på de danske middagsborde. Både børn og voksne elsker den gamle klassiker, som er nem at lave og altid smager godt.
Også denne udgave af kylling i karry smager godt og er nem at lave. Her giver kokosmælk en cremet sovs, mens kardemomme og kanel giver retten en rund, mild smag.
De valgte grøntsager er bare forslag. Du kan bruge næsten alt, hvad du har i køleskabet. Vi foreslår, at I spiser ris til… Hvordan koger man ris?
Ingredienser
4 spsk. olie | |
2 fed hvidløg, finthakket | |
15 g ingefær, finthakket | |
15 kardemommekapsler, de knuste korn | |
4 spsk. karry | |
2 spsk. gurkemeje | |
2 tsk. kanel | |
2 tsk. salt | |
4 kyllingebryster, i store firkanter | |
1 ds. kokosmælk | |
3 dl hønsebouillon | |
2 bundter forårsløg, groft skåret | |
4 stilke blegselleri, groft skåret | |
4 gulerødder, i stave | |
4 tomater, i både | |
1 bdt. koriander |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Steg hvidløg og ingefær i olien i et par minutter, uden at det tager farve |
2
Færdig
|
Tilsæt de øvrige krydderier og steg med 1 minut (det brænder lidt på, men pyt) |
3
Færdig
|
Tilsæt kylling og steg med, til kødet skifter farve |
4
Færdig
|
Hæld kokosmælk og bouillon ved og småkog 10 minutter |
5
Færdig
|
Tilsæt grøntsagerne og kog med 1-2 minutter |
6
Færdig
|
Jævn evt. sovsen med et par spsk. majsstivelse |
7
Færdig
|
Pynt med korianderblade og servér |