Ingredienser
-
3 dl mælk
-
100 g cremefraiche 38%
-
3 spsk. majsstivelse
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
-
1 bdt. dild, hakket
Et par ord om vores opskrift
En god dildsovs smager fantastisk til al fisk og lyst kød – eller bare til en portion nye kartofler.
Med denne opskrift tager det højst 10 minutter, så er du i mål og står med en dildsovs, der virker lige så lækker og cremet som en opbagt sovs – men er langt nemmere.
Glæd dig til næste gang, du skal have stegt fisk med dildsovs. Så kan du samtidig prøve Spicy Twists rødbedemarmelade eller rødbede-råkost til.
Fortæl os, hvad du synes om opskriften. Både ros og ris modtages med kyshånd. Klik på kommentarfeltet herunder og skriv din (k)ærlige mening.
Ingredienser
3 dl mælk | |
100 g cremefraiche 38% | |
3 spsk. majsstivelse | |
0.5 tsk. salt | |
Peber | |
1 bdt. dild, hakket |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk alle ingredienser (minus dild) sammen |
2
Færdig
|
Varm op, til det tykner |
3
Færdig
|
Hæld dild i, rør rundt og servér |