Ingredienser
-
1 kg kyllingelår
-
5 spsk. olie
-
5 tsk. rosmarin
-
2.5 tsk. salt
-
1.5 tsk. chiliflager
-
1 citron, den revne skal
Et par ord om vores opskrift
Supermarkedet har tit kyllingelår på tilbud – så værsgo, her kommer en nem og lækker måde at udnytte de billige lårbasser på.
Vores opskrift er baseret på en kuglegrill, hvor man kan grille både indirekte og direkte. Vi placerer de glødende briketter under den ene halvdel af risten og holder den anden halvdel fri.
Som tilbehør til de knasende sprøde kyllingelår kan vi varmt anbefale blandede grøntsager på grill, som du kan tilberede samtidig med kødet.
Ingredienser
1 kg kyllingelår | |
5 spsk. olie | |
5 tsk. rosmarin | |
2.5 tsk. salt | |
1.5 tsk. chiliflager | |
1 citron, den revne skal |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rør olien med krydderier og pensl på kyllingelårene |
2
Færdig
|
Grill kyllingelårene 35 minutter på indirekte varme |
3
Færdig
|
Grill lårene 5 minutter direkte over kullene, til de bliver sprøde |