Opskrift: Hele kyllingelår på grill
med rosmarin, citron og chili

0 0
Opskrift: Hele kyllingelår på grill

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 kg kyllingelår
5 spsk. olie
5 tsk. rosmarin
2.5 tsk. salt
1.5 tsk. chiliflager
1 citron, den revne skal

Knasende sprøde kyllingelår - nem og billig sommermad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Supermarkedet har tit kyllingelår på tilbud – så værsgo, her kommer en nem og lækker måde at udnytte de billige lårbasser på.

Vores opskrift er baseret på en kuglegrill, hvor man kan grille både indirekte og direkte. Vi placerer de glødende briketter under den ene halvdel af risten og holder den anden halvdel fri.

Som tilbehør til de knasende sprøde kyllingelår kan vi varmt anbefale blandede grøntsager på grill, som du kan tilberede samtidig med kødet.

Ingredienser

Antal personer:
1 kg kyllingelår
5 spsk. olie
5 tsk. rosmarin
2.5 tsk. salt
1.5 tsk. chiliflager
1 citron, den revne skal
4 fra 4 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Rør olien med krydderier og pensl på kyllingelårene

2
Færdig

Grill kyllingelårene 35 minutter på indirekte varme

3
Færdig

Grill lårene 5 minutter direkte over kullene, til de bliver sprøde

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Rigtige gammeldags kanelsnegle
forrige
Opskrift: 15 gammeldags kanelsnegle
Opskrift: Kryddersmør til lyst kød og fisk
næste
Opskrift: Kryddersmør til lyst kød og fisk
Opskrift: Rigtige gammeldags kanelsnegle
forrige
Opskrift: 15 gammeldags kanelsnegle
Opskrift: Kryddersmør til lyst kød og fisk
næste
Opskrift: Kryddersmør til lyst kød og fisk

Tilføj Din Kommentar