Ingredienser
-
1 fl. vodka eller Brøndum Klar
-
4 stjerneanis
-
1 tsk. sorte peberkorn
-
2 spsk. fennikelfrø
-
20 g fint lakridspulver, fx fra Bülow
Et par ord om vores opskrift
Du skal ikke være bange for, at husets teenagere hugger din flaske med hjemmelavet lakridsshot. Den er for rå, for stærk for unge smagsløg.
Men for voksne, der nyder en snaps eller en cognac i ny og næ, er hjemmelavet lakridsshot (lakridsvodka / lakridssnaps) en herlig afveksling fra Gajol-shots og andre ‘bløde’ købeprodukter.
Der er meget mere kapow i denne her. Og lakridssmagen er langt mere nuanceret, end du er vant til. Start 4 dage, før du planlægger at servere en byge hjemmebryggede shots.
Ingredienser
1 fl. vodka eller Brøndum Klar | |
4 stjerneanis | |
1 tsk. sorte peberkorn | |
2 spsk. fennikelfrø | |
20 g fint lakridspulver, fx fra Bülow |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rist stjerneanis og peber hurtigt på en pande, så det dufter let |
2
Færdig
|
Hæld alle ingredienser i et tætsluttende glas |
3
Færdig
|
Lad trække 3-4 dage, ikke længere |
4
Færdig
|
Si drikken og servér afkølet |