Ingredienser
-
4 nakkekoteletter
-
4 spsk. olie
-
0.5 citron, saft og skal
-
2 tsk. timian
-
0.5 tsk. tørret chili
-
Salt
Et par ord om vores opskrift
Somme tider skal det bare gå stærkt med maden. Der er ikke altid tid til at marinere kødet flere timer, inden det skal steges.
Citron er genialt til lynmarinering, fordi syren trænger hurtigt ned i kødet. Timian og chili er andre gode ingredienser, når det skal gå tjept.
Vi bruger en kuglegrill, hvor de glødende briketter anbringes på den ene halvdel, mens den anden halvdel er fri til indirekte grillning.
Godt tilbehør til nakkekoteletter på grill er denne pastasalat med dobbelt op på tomatsmagen. Og et glas kølig rosé.
Ingredienser
4 nakkekoteletter | |
4 spsk. olie | |
0.5 citron, saft og skal | |
2 tsk. timian | |
0.5 tsk. tørret chili | |
Salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Smør koteletterne ind i de øvrige ingredienser og lad marinere, mens briketterne bliver varme |
2
Færdig
|
Steg 8 minutter på indirekte grill |
3
Færdig
|
Steg sprøde ca. 5 minutter på direkte grill |