Ingredienser
-
100 g rørsukker
-
125 g nødder, groft hakket
Et par ord om vores opskrift
Nøddekrokant er genialt drys og knas til alt muligt: Kager, lagkager, desserter, morgenmaden, frugtsalater og som crunch i en god vaniljeis.
De fleste opskrifter på nøddekrokant prøver at lokke dig ud i noget karamelagtigt arbejde med smør, men det er slet ikke nødvendigt.
Hvis du er på udkig efter et lækkert, sprødt knas, der bare smager sødt af ristede nødder, så har du fundet verdens nemmeste opskrift på nøddekrokant.
Prøv også: Vaniljeis med nøddekrokant
Ingredienser
100 g rørsukker | |
125 g nødder, groft hakket |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Smelt sukkeret på en pande |
2
Færdig
|
Rør nødder grundigt rundt i sukkermassen i 1-2 minutter |
3
Færdig
|
Køl de sukrede nødder af og hak dem groft igen |