Opskrift: Nem og knasende nøddekrokant
med hasselnødder og rørsukker

0 0
Opskrift: Nem og knasende nøddekrokant

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
100 g rørsukker
125 g nødder, groft hakket

Lækkert knas til kager, is og frisk frugt

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Nøddekrokant er genialt drys og knas til alt muligt: Kager, lagkager, desserter, morgenmaden, frugtsalater og som crunch i en god vaniljeis.

De fleste opskrifter på nøddekrokant prøver at lokke dig ud i noget karamelagtigt arbejde med smør, men det er slet ikke nødvendigt.

Hvis du er på udkig efter et lækkert, sprødt knas, der bare smager sødt af ristede nødder, så har du fundet verdens nemmeste opskrift på nøddekrokant.

Prøv også: Vaniljeis med nøddekrokant

Ingredienser

Antal personer:
100 g rørsukker
125 g nødder, groft hakket
4 fra 27 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Smelt sukkeret på en pande

2
Færdig

Rør nødder grundigt rundt i sukkermassen i 1-2 minutter

3
Færdig

Køl de sukrede nødder af og hak dem groft igen

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Couscous med krydret lam
forrige
Opskrift: Couscous med krydret lam
Opskrift: Mor Hannes sprøde brunkager
næste
Opskrift: Mor Hannes sprøde brunkager
Opskrift: Couscous med krydret lam
forrige
Opskrift: Couscous med krydret lam
Opskrift: Mor Hannes sprøde brunkager
næste
Opskrift: Mor Hannes sprøde brunkager

Tilføj Din Kommentar