Opskrift: Osso buco som sommermad
med asparges, forårsløg og persille

0 0
Opskrift: Osso buco som sommermad

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 kg osso buco
1 l vand
2 løg, grofthakket
3 fed hvidløg, grofthakket
2.5 tsk. salt
15 peberkorn, knust
5 laurbærblade
3 dl ris
1 bdt. asparges
1 bdt. forårsløg
4 gulerødder
200 g cherrytomater
1 bdt. persille
0.5 citron, saft og skal

Smeltende mørt oksekød i en frisk sommerret

Tilhører:
  • Langtidsstegning

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Osso buco er skiver af okse- eller kalveskank. Det er en af de udskæringer, der smager allerbedst – og som giver den bedste suppe.

Begge dele udnytter vi i en sommerret med smeltende mørt kød, ris kogt i den gode suppe samt årstidens sprøde grøntsager.

Kogetiden på osso buco, når den som her er skåret i små tern, er 1,5 time. Bagefter kan du tygge kødet med øjenvipperne.

Ingredienser

Antal personer:
1 kg osso buco
1 l vand
2 løg, grofthakket
3 fed hvidløg, grofthakket
2.5 tsk. salt
15 peberkorn, knust
5 laurbærblade
3 dl ris
1 bdt. asparges
1 bdt. forårsløg
4 gulerødder
200 g cherrytomater
1 bdt. persille
0.5 citron, saft og skal
2 fra 5 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Fjern de værste sener fra osso buco’en og skær kødet i tern på 1,5 x 1,5 cm

2
Færdig

Bring kød (inkl. ben) og vand i kog og skum grundigt for urenheder

3
Færdig

Kog kød, løg, hvidløg og krydderier ved lav varme i 1,5 time

4
Færdig

Brug suppen (minus en bundskjuler) til at koge ris i - 11 minutters kogning, 11 minutters trækketid

5
Færdig

Kassér ben og laurbærblade

6
Færdig

Skær grøntsagerne i grove stykker og damp 5 minutter sammen med kødet

7
Færdig

Bland kød, grønt, ris, persille og citronsaft til en hyggelig sommerret

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Kalvekrebinetter i det grønne
forrige
Opskrift: Kalvekrebinetter i det grønne
Opskrift: Squash som agurkesalat
næste
Opskrift: Squash som agurkesalat
Opskrift: Kalvekrebinetter i det grønne
forrige
Opskrift: Kalvekrebinetter i det grønne
Opskrift: Squash som agurkesalat
næste
Opskrift: Squash som agurkesalat

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here