https://spicytwist.dk
MENUMENU
  • Forside
  • Find opskrift
        • Madtyper
          • Morgenmad
          • Frokost
          • Aftensmad
          • Brød
          • Kage
        • Tilbehør
          • Sovs
          • Salater
          • Dressing
          • Snacks
          • Dip
        • Drikkevarer
          • Drinks
          • Juice
          • Smoothie
          • Saft
          • Snaps
        • Sund mad
          • Slankemad
          • Vegetarretter
          • Vegansk mad
          • Grøntsagsretter
          • Wok
        • Jorden rundt
          • Amerikansk mad
          • Dansk mad
          • Fransk mad
          • Græsk mad
          • Italiensk mad
          • Indisk mad
          • Mexicansk mad
          • Thai mad
        • Favoritter
          • Burger
          • Frikadeller
          • Lasagne
          • Pandekager
          • Pizza
          • Sushi
          • Tærte
        • Ingredienser
          • Retter med kylling
          • Retter med oksekød
          • Retter med svinekød
          • Retter med fisk
        • 3 retter
          • Forret
          • Hovedret
          • Dessert
  • Artikler
  • Om Spicy Twist
    • Læs om os
    • Nyhedsbrev
    • Kontakt os
    • Annoncering
MENUMENU
  • Forside
  • Find opskrift
        • Madtyper
          • Morgenmad
          • Frokost
          • Aftensmad
          • Brød
          • Kage
        • Tilbehør
          • Sovs
          • Salater
          • Dressing
          • Snacks
          • Dip
        • Drikkevarer
          • Drinks
          • Juice
          • Smoothie
          • Saft
          • Snaps
        • Sund mad
          • Slankemad
          • Vegetarretter
          • Vegansk mad
          • Grøntsagsretter
          • Wok
        • Jorden rundt
          • Amerikansk mad
          • Dansk mad
          • Fransk mad
          • Græsk mad
          • Italiensk mad
          • Indisk mad
          • Mexicansk mad
          • Thai mad
        • Favoritter
          • Burger
          • Frikadeller
          • Lasagne
          • Pandekager
          • Pizza
          • Sushi
          • Tærte
        • Ingredienser
          • Retter med kylling
          • Retter med oksekød
          • Retter med svinekød
          • Retter med fisk
        • 3 retter
          • Forret
          • Hovedret
          • Dessert
  • Artikler
  • Om Spicy Twist
    • Læs om os
    • Nyhedsbrev
    • Kontakt os
    • Annoncering
MENUMENU
  • Forside
  • Find opskrift
        • Madtyper
          • Morgenmad
          • Frokost
          • Aftensmad
          • Brød
          • Kage
        • Tilbehør
          • Sovs
          • Salater
          • Dressing
          • Snacks
          • Dip
        • Drikkevarer
          • Drinks
          • Juice
          • Smoothie
          • Saft
          • Snaps
        • Sund mad
          • Slankemad
          • Vegetarretter
          • Vegansk mad
          • Grøntsagsretter
          • Wok
        • Jorden rundt
          • Amerikansk mad
          • Dansk mad
          • Fransk mad
          • Græsk mad
          • Italiensk mad
          • Indisk mad
          • Mexicansk mad
          • Thai mad
        • Favoritter
          • Burger
          • Frikadeller
          • Lasagne
          • Pandekager
          • Pizza
          • Sushi
          • Tærte
        • Ingredienser
          • Retter med kylling
          • Retter med oksekød
          • Retter med svinekød
          • Retter med fisk
        • 3 retter
          • Forret
          • Hovedret
          • Dessert
  • Artikler
  • Om Spicy Twist
    • Læs om os
    • Nyhedsbrev
    • Kontakt os
    • Annoncering
  • Forside
  • Feature: Langtidsstegning

Feature: Langtidsstegning

Langtidsstegning er i mange tilfælde den bedste måde at tilberede kød på. Med langtidsstegning bliver kødet mere saftigt og skorpen sprød uden at branke – langtidsstegning er en mere nænsom måde at behandle kødet på. Langtidsstegning egner sig især til lidt fede kødstykker. Tænk på pulled pork, hvor en fedtmarmoreret nakkefilet får 10-12 timer ved lav varme. Du kan også med fordel lave langtidsstegt flæskesteg, langtidsstegt and, langtidsstegt lammekølle, langtidsstegt oksefilet, langtidsstegt culotte eller cuvette, langtidsstegt gås osv. Mange af disse udskæringer kan sagtens tåle at stå en hel dag ved 100 grader, mens du er på arbejde. Nemt, ikke?

Del

Opskrift: Klassisk osso buco milanese i ovn

Tilberedningstid 210 minutter
  • Aftensmad
På italiensk betyder osso buco noget i retning af ben med hul i. Udtrykket refererer naturligvis til de skiveskårne okse- eller kalveskanke, hvor benet i midten bliver hult, når marven...
Læs Mere
3.268 visninger
Del

Opskrift: Langtidsstegt lammekølle i ovn

Tilberedningstid 240 minutter
  • Aftensmad
Lammekød deler danskerne: Nogle elsker den let ’vilde’ smag af lam, andre hader smagen af et godt hjerte. Med denne opskrift stryger vi alle lammeelskerne med håret – men samtidig...
Læs Mere
1.048 visninger
Del

Opskrift: Osso buco bourguignon

Tilberedningstid 240 minutter
  • Aftensmad
Osso buco, tykke skiver af okseskank eller kalveskank, er fantastisk kød til simreretter. Kødet skal have lang tid over ilden for at mørne, gerne 3 timer, og imens afgiver det...
1
Læs Mere
1.012 visninger
Del

Opskrift: Gammeldags bøf Stroganoff med kartoffelmos

Tilberedningstid 90 minutter
  • Aftensmad
Bøf Stroganoff er en af verdens mest berømte og udbredte retter. Under Napoleonskrigene i 1800-tallet menes en af de hovedrige Stroganov’er at have været udstationeret i Sibirien, og da hans...
4
Læs Mere
10.258 visninger
Del

Opskrift: Sprød & saftig flæskestegssandwich

Tilberedningstid 4 timer
  • Frokost
Den gode nyhed er, at det ikke er spor svært at lave en fuldkommen perfekt flæskestegssandwich helt fra grunden. Langt bedre end dem, du kan købe i dyre domme rundt...
1
Læs Mere
791 visninger
Del

Opskrift: Braiserede svinekæber som vildt

Tilberedningstid 250 minutter
  • Aftensmad
Arbejdsindsatsen er beskeden. Det tager dig ikke mange minutter at sætte denne skønne simreret over. Til gengæld skal den så have i alt 3 timer i ovnen, hvor den passer...
1
Læs Mere
1.332 visninger
Del

Opskrift: Ølbraiserede svinekæber i ovn

Tilberedningstid 260 minutter
  • Aftensmad
Øl er godt, og øl er sundt – det siger Bryggeriforeningen selv! En gruppe ved navn Humleridderne har også sunget det, og så MÅ det jo være rigtigt. Rigtigt er...
1
Læs Mere
1.614 visninger
Del

Opskrift: Okseculotte i ovn

Tilberedningstid 10 timer
  • Aftensmad
Rødvinsmarinaden er så let, at du tror, det er løgn. Marinaden består nemlig bare af – rødvin! De øvrige smage (her blot salt og peber) tilføjer du først, når culottestegen...
3
Læs Mere
6.058 visninger
Del

Opskrift: Braiserede svinekæber i ovn

Tilberedningstid 240 minutter
  • Aftensmad
  • Hovedretter
Den gode nyhed er, at du ikke behøver at bruge så meget som et sekund på at afpudse svinekæberne. Lad evt. hinder blive på kødstykkerne, så de holder faconen, selv...
9
Læs Mere
7.686 visninger
Del

Opskrift: Langtidsstegt ribbensteg

Tilberedningstid 240 minutter
  • Aftensmad
  • Hovedretter
Lad os lige få definitionerne på plads: Ribbensteg er en ganske fedtmarmoreret udskæring, mens kamsteg har fedt lige under sværen, men ellers består af et stort stykke fedtfrit kød. Det...
5
Læs Mere
28.720 visninger
Del

Artikel: Kunsten at lave den perfekte pulled pork

  • Aftensmad
  • Artikler
  • Inspiration
– men hvad er ”den perfekte pulled pork” egentlig? Den oprindelige opskrift på pulled pork kommer fra Sydstaterne i USA og fortaber sig i glemslens tåger. Hvad smurte man kødet...
6
Læs Mere
2.276 visninger
Del

Opskrift: Pulled pork – dagen derpå

Tilberedningstid 35 minutter
  • Aftensmad
Det er dagen derpå, og du står med en rest kold pulled pork, som ikke er lige så spændende som i går. Hvad nu? Svaret er helt enkelt: Du laver...
Læs Mere
1.281 visninger
Del

Opskrift: Osso buco som sommermad

Tilberedningstid 120 minutter
  • Aftensmad
Osso buco er skiver af okse- eller kalveskank. Det er en af de udskæringer, der smager allerbedst – og som giver den bedste suppe. Begge dele udnytter vi i en...
Læs Mere
1.330 visninger
Del

Opskrift: Krydret, langtidsstegt culotte

Tilberedningstid 7 timer
  • Aftensmad
  • Hovedretter
Culotte og cuvette er blandt oksens og kalvens mere smagfulde udskæringer, men de kan være lidt tricky både at stege og skære ud bagefter. Måske er det derfor, så mange...
Læs Mere
1.963 visninger
  • Om Spicy Twist
  • Kontakt
  • Annoncering
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Sitemap

SPICYTWIST: OPSKRIFTER MED MASSER AF SMAG - LIGUSTERVEJ 12, 3390 HUNDESTED, HEJ@SPICYTWIST.DK | ©

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Jeg accepterer Læs mere
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altid aktiveret
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GEM & ACCEPTÈR