Ingredienser
-
1 portion den gode pizzadej
-
1 portion supernem pizzasovs
-
2 fennikel, helt fint skåret
-
1.5 spsk. salt
-
2 kugler bøffelmozzarella, i tynde skiver
-
Oregano
Et par ord om vores opskrift
Somme tider sker det forunderlige, at noget smager helt anderledes – og meget bedre – end du forventer.
Pizzabund, tomatsovs, fennikel og mozzarella lyder måske som en gennemsnitlig vegetarpizza. Men bare vent, til du smager kombinationen. Pludselig er du hjemme i Italien med gondoler, violiner og det hele.
Det er vigtigt, at saltet får tid til at trække vandet ud af din tyndt snittede fennikel. Ellers risikerer du en fugtig pizza, og det vil vi ikke have. Den skal tynd, sprød og rygende varm.
Ingredienser
1 portion den gode pizzadej | |
1 portion supernem pizzasovs | |
2 fennikel, helt fint skåret | |
1.5 spsk. salt | |
2 kugler bøffelmozzarella, i tynde skiver | |
Oregano |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Bland fennikel og salt og lad hvile 15 minutter |
2
Færdig
|
Pres mest mulig vand ud af fennikelstykkerne (fx ved at vride den i et viskestykke), så de ikke vådter pizzaerne for meget |
3
Færdig
|
Læg først tomatsovs, så fennikel og til sidst mozzarellaskiver på de 4 pizzabunde |
4
Færdig
|
Bag (helst på bagesten) 5-6 minutter under grill |
5
Færdig
|
Drys med oregano ved servering |