Ingredienser
-
1 ds. flået tomat
-
1 løg
-
1 gulerod
-
2 spsk. olie
-
2 spsk. majsstivelse
-
1 spsk. tørret basilikum
-
1 tsk. sukker
-
0.5 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
En lækker hjemmelavet pizza kræver en god tomatsovs, og sådan en er heldigvis utroligt nem at lave. Der går 20 minutter, fra du starter, til din pizzasovs er klar.
Vi har valgt at bruge gulerod i sovsen, lige som i en rigtig italiensk sugo. Det giver et par dejlige vitaminer og fibre til den hjemmebagte pizza, som ellers sjældent kan prale af sine sundhedsmæssige kvaliteter.
I en snæver vending kan du også bruge denne enkle tomatsovs som udgangspunkt for din spaghetti bolognese (pasta med kødsovs). Tilsæt hakket kød og lidt flere grøntsager, så er du godt på vej.
Ingredienser
1 ds. flået tomat | |
1 løg | |
1 gulerod | |
2 spsk. olie | |
2 spsk. majsstivelse | |
1 spsk. tørret basilikum | |
1 tsk. sukker | |
0.5 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kør alle ingredienser 1 minut i foodprocessoren |
2
Færdig
|
Kog sovsen 10 minutter ved svag varme og uden låg |
3
Færdig
|
Pas på, den sprutter lidt, mens den koger |
4
Færdig
|
Køl af |