Ingredienser
-
2 æbler, i tern
-
2 rødløg, finthakket
-
0.5 glaskål, i tern
-
1 bdt. koriander, finthakket
-
3 spsk. cremefraiche 38%
-
3 spsk. æbleeddike
-
2 spsk. rørsukker
Et par ord om vores opskrift
Danske æbler er nok vores yndlingsingrediens i en hvilken som helst salat. Sød, sprød, rund, sund – med en upåfaldende smag og konsistens, der fremhæver og passer til alt muligt andet.
Præcis det samme kan siges om denne æblesalat, som kan spises til alt når som helst og hvor som helst. Genial som tilbehør til al slags kød og fisk, fx spicy fiskefrikadeller (thaistyle).
Er du ikke vild med koriander, kan du putte alle mulige andre krydderurter i salaten: Dild, esdragon, purløg, persille… Og rødløget kan sagtens erstattes af skalotteløg, hvis du synes.
Ingredienser
2 æbler, i tern | |
2 rødløg, finthakket | |
0.5 glaskål, i tern | |
1 bdt. koriander, finthakket | |
3 spsk. cremefraiche 38% | |
3 spsk. æbleeddike | |
2 spsk. rørsukker |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Rør alle ingredienser sammen |
2
Færdig
|
Lad trække 10 minutter |