Opskrift: Spicy fiskefrikadeller (thaistyle)
med chili, hvidløg, ingefær og citrongræs

Opskrift: Spicy fiskefrikadeller (thaistyle)

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
400 g hvid fisk (sej, torsk, lange...)
2 løg
2 æg
5 spsk. mel
3 spsk. fiskesovs
1 strå citrongræs, finthakket
3 limeblade, finthakket
15 g ingefær, finthakket
3 fed hvidløg finthakket
5 spsk. olie

Spændende, sunde og nemme fiskefrikadeller, der smager som en lun aften i Bangkok

Tilhører:
  • Stærk mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Disse nemme og spændende fiskefrikadeller smager godt til enhver lejlighed. Du kan bruge dem som snacks, tapas, som en hapser i utide eller som aftensmad med dit favorittilbehør. Prøv fx at servere en sprød æblesalat med koriander til.

Der er ingen grund til at købe færdigrørt fiskefars, hvis du har en foodprocessor. Det tager under 5 minutter at lave din egen fars, der både er sundere og smager meget bedre.

Du kan i øvrigt sagtens bruge den frosne, hvide fisk fra supermarkedet. Bare tø den langsomt op i køleskabet i 12-24 timer, så er fisken klar samtidig med dig.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Kør alle ingredienser (minus olie) til en fugtig fars i foodprocessoren

2
Færdig

Opvarm olien og lav godt 16 fiskefrikadeller på panden

3
Færdig

Steg frikadellerne 4-5 minutter på hver side

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.100 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Rå rosenkål med røget laks
forrige
Opskrift: Rå rosenkål med røget laks
Opskrift: Letsaltet stegt flæsk
næste
Opskrift: Letsaltet stegt flæsk
Opskrift: Rå rosenkål med røget laks
forrige
Opskrift: Rå rosenkål med røget laks
Opskrift: Letsaltet stegt flæsk
næste
Opskrift: Letsaltet stegt flæsk

Tilføj Din Kommentar