Opskrift: Knasende sunde grønkålschips
med rapsolie og salt

0 0
Opskrift: Knasende sunde grønkålschips

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
100 g grønkål, i grove stykker
2 spsk. rapsolie
0.5 tsk. fint salt

Grønkålschips er nemme at lave og noget af det sundeste i genren

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Grønkål er en af landets sundeste grøntsager, sprængfyldt med nyttige vitaminer og mineraler, der kan bringe os helskindede gennem en lang vinter.

Heldigvis har grønkålen fået en renæssance i de senere år. Topkokke og kantiner fabrikerer skønne, klorofylgrønne salater i lange baner.

Efter vores ydmyge mening er grønkål dog endnu bedre tilberedt end råt. Smagen er mildere, konsistensen rarere at tygge i.

Må vi derfor slå et slag for at droppe vitamintilskuddene og spise noget mere grønkål engang imellem? Det er oven i købet en billig, lokalt produceret råvare.

Grønkålschips er en opfindelse af nyere dato, men ikke mindre god af den grund. De knasende chips er både velegnede som snack, som crunch på salater og som tilbehør til en omgang cremet grønkålssuppe.

Pas på med saltet! Der skal meget lidt til.

Ingredienser

Antal personer:
100 g grønkål, i grove stykker
2 spsk. rapsolie
0.5 tsk. fint salt
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Grønkålen skal være renset og duppet tør

2
Færdig

Hæld kålstykkerne i en frysepose med olie og salt over

3
Færdig

Blæs posen op og ryst indholdet sammen

4
Færdig

Fordel grønkålen på et stykke bagepapir og bag 10-15 minutter i en 170 grader varm ovn

5
Færdig

Hold godt øje: Når grønkålen skifter farve til brun, skal den straks ud, måske lidt ad gangen

6
Færdig

Prøv dig frem - chipsene skal være knasende sprøde, men ikke brændte (c:

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Cremet og knasende blomkålssuppe
forrige
Opskrift: Cremet og knasende blomkålssuppe
Opskrift på lækker boller i kokos-karrysovs
næste
Opskrift: Boller i kokos-karrysovs
Opskrift: Cremet og knasende blomkålssuppe
forrige
Opskrift: Cremet og knasende blomkålssuppe
Opskrift på lækker boller i kokos-karrysovs
næste
Opskrift: Boller i kokos-karrysovs

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here