Ingredienser
-
300 g rugbrød
-
30 g nødder
-
6 spsk. brun farin
-
3 spsk. olie
-
3 tsk. kanel
Et par ord om vores opskrift
Faktisk er ymerdrys (rugbrødsdrys) et fint bidrag til Stop Madspild-kampagnen. For du må meget gerne bruge tørt rugbrød, som du alligevel ville have smidt ud.
Vi synes, ymerdrys skal være knasende sprødt og ret finkornet. Derfor tilføjer vi lidt olie inden ovnbagningen og en ekstra tur i foodprocessoren bagefter.
Synes du, ymerdrys skal være blødt og med lidt større rugbrødsstykker, kan du droppe begge dele. Og hvis dit drys skal være sundere, kan du nøjes med halvdelen af sukkeret.
Ingredienser
300 g rugbrød | |
30 g nødder | |
6 spsk. brun farin | |
3 spsk. olie | |
3 tsk. kanel |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Kør alle ingredienser groft på foodprocessoren |
2
Færdig
|
Bred drysset ud på et stykke bagepapir og bag 20 minutter i en 200 grader varm ovn ved varmluft |
3
Færdig
|
Vend drysset et par gange undervejs |
4
Færdig
|
Kør endnu engang på foodprocessoren, hvis du ønsker et fint, sprødt drys |