Opskrift: Knasende sprødt ymerdrys
med nødder og kanel

0 0
Opskrift: Knasende sprødt ymerdrys

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
300 g rugbrød
30 g nødder
6 spsk. brun farin
3 spsk. olie
3 tsk. kanel

Ymerdrys (rugbrødsdrys) er det perfekte knas på din morgenmad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Faktisk er ymerdrys (rugbrødsdrys) et fint bidrag til Stop Madspild-kampagnen. For du må meget gerne bruge tørt rugbrød, som du alligevel ville have smidt ud.

Vi synes, ymerdrys skal være knasende sprødt og ret finkornet. Derfor tilføjer vi lidt olie inden ovnbagningen og en ekstra tur i foodprocessoren bagefter.

Synes du, ymerdrys skal være blødt og med lidt større rugbrødsstykker, kan du droppe begge dele. Og hvis dit drys skal være sundere, kan du nøjes med halvdelen af sukkeret.

Ingredienser

Antal personer:
300 g rugbrød
30 g nødder
6 spsk. brun farin
3 spsk. olie
3 tsk. kanel
3 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Kør alle ingredienser groft på foodprocessoren

2
Færdig

Bred drysset ud på et stykke bagepapir og bag 20 minutter i en 200 grader varm ovn ved varmluft

3
Færdig

Vend drysset et par gange undervejs

4
Færdig

Kør endnu engang på foodprocessoren, hvis du ønsker et fint, sprødt drys

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Mor Hannes sprøde brunkager
forrige
Opskrift: Mor Hannes sprøde brunkager
Opskrift: Whisky Gingerale
næste
Opskrift: Whisky Gingerale
Opskrift: Mor Hannes sprøde brunkager
forrige
Opskrift: Mor Hannes sprøde brunkager
Opskrift: Whisky Gingerale
næste
Opskrift: Whisky Gingerale

Tilføj Din Kommentar