Ingredienser
-
1 stor håndfuld skvalderkål (nye skud)
-
25 g hasselnødder
-
25 g parmesan
-
1 fed hvidløg
-
2 spsk. olie
-
2 spsk. vand
-
1 spsk. citron
-
0.25 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
Hvert forår vælter skvalderkålen ind over alle landets haver, grøftekanter og friarealer. Til stor ærgrelse for især husejerne.
If you can’t beat it – eat it… Spis den lille kønne, grønne sag i stedet for at blive mopset. De nye skud af skvalderkål smager mildt og dejligt og er proppet med vitaminer og mineraler. Og det er helt gratis!
Skvalderkål er en fuldgyldig erstatning i salater og juicer frem for den spinat, du ellers køber i dyre domme. I en hjemmelavet pesto kan skvalderkål bruges til alt det sædvanlige: Som smørelse i din sandwich, i pastaretter, som dip etc.
Ingredienser
1 stor håndfuld skvalderkål (nye skud) | |
25 g hasselnødder | |
25 g parmesan | |
1 fed hvidløg | |
2 spsk. olie | |
2 spsk. vand | |
1 spsk. citron | |
0.25 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Blend alle ingredienser |