Opskrift: Forret med avocado og stenbiderrogn
Nyd forårets milde gaver til øje og smagsløg

0 0
Opskrift: Forret med avocado og stenbiderrogn

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
4 avocadoer
4 spsk. cremefraiche
200 g stenbiderrogn
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt, peber
Purløg

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Stenbiderrognen er i sæson fra januar til maj, og her gælder det naturligvis om at nyde den sarte, fint smagende spise i fulde drag.

Her på Spicy Twist har vi efterhånden mange opskrifter med stenbiderrogn, blandt andet en kartoffelmad med stenbiderrogn, miniæggekager med stenbiderrogn og de uopslidelige blinis med stenbiderrogn.

De små fiskeæg er så sarte i smagen, at vi vil anbefale 2 forholdsregler, inden de skal spises:

  1. Pisk stenbiderrognen med en smule citronsaft og salt først – det vækker smagen
  2. Undlad at servere sammen med stærkt smagende ingredienser som rå løg – brug purløg i stedet

Mildt smagende skiver af avocado og en klat fed cremefraiche er det perfekte selskab til stenbiderrogn. De tre lækkerbiskener kompletterer hinanden perfekt – ingen stjæler billedet.

Og apropos billedet: Se lige fotoet til opskriften. Er det ikke en smuk forret? Avocado og stenbiderrogn er forårets kønneste forret, som du kan forkæle dine gæster med.

Er dine gæster meget sultne, kan du altid sætte en kurvfuld hjemmebagte kuvertbrød på bordet.

Et glas tør vin passer perfekt til. Gerne en sauvignon blanc (fx Sancerre), en Chablis eller et glas bobler.

Ingredienser

Antal personer:
4 avocadoer
4 spsk. cremefraiche
200 g stenbiderrogn
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt, peber
Purløg
5 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Pisk stenbiderrognen med lidt citronsaft og salt

2
Færdig

Skær avocadoerne pænt ud og anret på flotte tallerkener – dryp med lidt citron

3
Færdig

Anbring en solid skefuld cremefraiche midt på hver avocadoanretning

4
Færdig

Drys stenbiderrogn dekorativt ud over det hele

5
Færdig

Drys flagesalt, friskkværnet peber og fint klippet purløg over

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Bonanto Spritz – den nye, frække “Aperol Killer”
forrige
Opskrift: Bonanto Spritz – den nye, frække “Aperol Killer”
Kalvecuvette på grill med kold bearnaise
næste
Opskrift: Kalvecuvette på grill med kold bearnaise
Bonanto Spritz – den nye, frække “Aperol Killer”
forrige
Opskrift: Bonanto Spritz – den nye, frække “Aperol Killer”
Kalvecuvette på grill med kold bearnaise
næste
Opskrift: Kalvecuvette på grill med kold bearnaise

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here