Opskrift: Fiskesuppe med torsk
- hvidvin, fløde og esdragon

0 0
Opskrift: Fiskesuppe med torsk

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Fiskesuppe
2 torskeskrog
1 stort løg, i kvarte
2 fed hvidløg, grofthakket
3 laurbærblade
15 peberkorn, knust
1 tsk. salt
5 dl tør hvidvin
3 dl vand
Jævning
2 dl piskefløde
2 spsk. majsstivelse
2 spsk. vand
Fyld
500 g torskefilet, i mundrette stykker
200 g majskerner
2 gulerødder, i små tern
2 forårsløg, i tynde skiver
2 spsk. esdragon, frisk eller tørret

Nem fiskesuppe lavet helt fra grunden

Tilhører:
  • Billig mad
  • Sund mad

Ingredienser

  • Fiskesuppe

  • Jævning

  • Fyld

Et par ord om vores opskrift

Del

Fiskesuppe er en utroligt lækker – og forbløffende nem – måde at spise fisk på. Som Minna ville sige til sin noget skeptiske Gunnar: “Det er der ingen ben i.” Og efter at have smagt på herlighederne ville han helt sikkert replicere med et overrasket smil: “Det er ikk’ så ringe endda!?”

Få fiskehandleren til at give dig et par torskeskrog med hjem. Med skind og ben og det hele. Det tager hun næppe penge for, hvis du samtidig køber torskefileterne samme sted. Fiskeben skal bare koges en halv time for at afgive deres udsøgte smag – ikke et minut mere – og så står du med en skøn suppe.

Du kan bruge denne fiskesuppe som forret, som den er. Eller som hovedret, hvis du lægger en portion ris i bunden af hver tallerken. Servér gerne et glas kølig sauvignon blanc til.

Ingredienser

Antal personer:
Fiskesuppe
2 torskeskrog
1 stort løg, i kvarte
2 fed hvidløg, grofthakket
3 laurbærblade
15 peberkorn, knust
1 tsk. salt
5 dl tør hvidvin
3 dl vand
Jævning
2 dl piskefløde
2 spsk. majsstivelse
2 spsk. vand
Fyld
500 g torskefilet, i mundrette stykker
200 g majskerner
2 gulerødder, i små tern
2 forårsløg, i tynde skiver
2 spsk. esdragon, frisk eller tørret
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Kog alle ingredienser til fiskesuppen i 30 minutter under låg

2
Færdig

Si suppen - sørg for at mase al saften ud af fiskeresterne

3
Færdig

Jævn suppen en smule med fløde og majsstivelse rørt ud i vand

4
Færdig

Tilsæt alt fyldet (minus esdragon) på én gang, bring suppen i kog og småkog 2 minutter

5
Færdig

Servér rygende varm med et drys esdragon

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Venlig og nem kyllingefrikassé
forrige
Opskrift: Venlig og nem kyllingefrikassé
Rødvinsmarineret okseculotte i ovn
næste
Opskrift: Okseculotte i ovn
Opskrift: Venlig og nem kyllingefrikassé
forrige
Opskrift: Venlig og nem kyllingefrikassé
Rødvinsmarineret okseculotte i ovn
næste
Opskrift: Okseculotte i ovn

Tilføj Din Kommentar