Opskrift: Crunchy mexicansk guacamole
med tomater og forårsløg

0 0
Opskrift: Crunchy mexicansk guacamole

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 avocadoer
1 lime, saften
1 spsk. yoghurt
1 tsk. spidskommen
1 tsk. korianderfrø
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
12 cherrytomater
3 forårsløg
Koriander

Sådan skal en ægte guacamole smage

Tilhører:
  • Sund mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Den geniale avocadodip, guacamole, stammer helt tilbage fra dengang, aztekerne regerede i de enorme, amerikanske landområder, der senere skulle komme til at hedde Mexico.

I Mexico bruger man en såkaldt molcajete til at fremstille sin guacamole i. Det er en kraftig stenmorter, som kan mose ingredienserne på den helt rigtige måde. Se vores opskrift på autentisk mexicansk guacamole.

I Danmark bruger vi normalt en gaffel til at mose avocadoerne, hvis de er modne nok. Er avocadoerne for hårde, må du bruge en blender eller stavblender.

Desværre opfatter mange danskere guacamole udelukkende som fint moset avocadodip med lidt citron, salt og peber. Det er helt forkert!

En rigtig mexicansk guacamole skal være grov i konsistensen, den skal være krydret, og den skal have crunch fra løg og tomat. I denne opskrift tilføjer vi endvidere en smule yoghurt (som er helt u-autentisk) for at gøre guacamolen lidt rundere i smagen.

Du kan servere guacamole som dip til chips (gerne tortillachips), som salat til al slags stegt kød og fisk, enchilladas og quesadillas eller bare som en himmerigsmundfuld i utide.

Ingredienser

Antal personer:
2 avocadoer
1 lime, saften
1 spsk. yoghurt
1 tsk. spidskommen
1 tsk. korianderfrø
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
12 cherrytomater
3 forårsløg
Koriander
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Mos avocadoerne med limesaft, yoghurt og de pulveriserede krydderier

2
Færdig

Rør små stykker tomat og tynde skiver forårsløg i avocadocremen

3
Færdig

Drys med korianderblade og servér straks

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Bocce ball cocktail
forrige
Opskrift: Bocce ball cocktail
Opskrift: Quinoasalat med kylling, mango, grape
næste
Opskrift: Quinoasalat med kylling, mango, grape
Opskrift: Bocce ball cocktail
forrige
Opskrift: Bocce ball cocktail
Opskrift: Quinoasalat med kylling, mango, grape
næste
Opskrift: Quinoasalat med kylling, mango, grape

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here