Opskrift: Lillet Hugo Spritz – sommerdrink
med Lillet Rosé og Galliano

0 0
Opskrift: Lillet Hugo Spritz – sommerdrink

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
7 cl Lillet Rosé
2 cl Galliano
1 tsk. citronsaft
3 mynteblade
1.5 dl tonic
Is, masser

I denne opskrift får du 5 måder at servere Lillet på

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Lillet Hugo Spritz er opfundet af en italiensk bartender som et alternativ til den umådeligt populære Aperol Spritz. Og hvilket alternativ!

Efter vores ydmyge mening har Lillet Hugo Spritz potentiale til at blive sommerens drink i Danmark. Og resten af verden.

Lillet Hugo Spritz består af den franske hedvin Lillet Rosé, Galliano, tonic, citron og mynte. Og en masse is.

Lillet Rosé, opfundet i 1872, er en Bordeaux-vin tilsat appelsinlikør. Lillet fås også i en hvid version, Lillet Blanc.

Der er mange måder at servere Lillet på:

I Frankrig drikkes Lillet typisk med is og en skive appelsin. I andre lande foretrækker man en Lillet Spritz, hvor Lillet blandes med tonic og måske lidt mynte. I USA suppleres mynten med en skive agurk og et jordbær.

Under alle omstændigheder skal Lillet serveres afkølet (4-8 grader). Og vi skal hilse at sige, at den smukke drik sagtens kan drikkes helt rent som en klassisk aperitif.

Lillet Hugo Spritz er en genial velkomstdrink. Den er let at drikke og slår ikke så hårdt.

Ingredienser

Antal personer:
7 cl Lillet Rosé
2 cl Galliano
1 tsk. citronsaft
3 mynteblade
1.5 dl tonic
Is, masser
3 fra 25 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Hæld Lillet Rosé, Galliano, citron og mynteblade i et pænt glas

2
Færdig

Mos mynten lidt ud, så der frigives smag

3
Færdig

Hæld tonic og is i drinken og rør rundt

4
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Pasta med asparges og svampe
forrige
Opskrift: Pasta med asparges og svampe
Opskrift: Panna Cotta med mælk (fedtfattig)
næste
Opskrift: Panna Cotta med mælk (fedtfattig)
Opskrift: Pasta med asparges og svampe
forrige
Opskrift: Pasta med asparges og svampe
Opskrift: Panna Cotta med mælk (fedtfattig)
næste
Opskrift: Panna Cotta med mælk (fedtfattig)

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here