• Forside
  • Brunch
  • Opskrift: Tomatringe med æggefyld – nem brunchret

Opskrift: Tomatringe med æggefyld – nem brunchret
Lækkert supplement til baconskiverne søndag morgen

0 0
Opskrift: Tomatringe med æggefyld – nem brunchret

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 store tomater
2 æg
1 spsk. purløg
2 tsk mel
0.5 tsk. salt, peber
2 spsk. olie
Tilhører:
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

I gamle dage bestod en brunchtallerken uvægerligt af røræg, bacon og pølser samt brød og pålæg. I England kan man desuden være heldig også at få stegte tomater og måske en klat baked beans.

Stegte tomater og æg er en genial kombination på morgenmadstallerkenen, med eller uden sprødstegt bacon ved siden af. Både æg og tomater har en hyggelig, mild smag, som ikke risikerer at forskrække nogen så tidligt på dagen.

På Instagram, hvor Spicy Twist også har en profil, er vi faldet over den underholdende madside foodkings, hvor behændige mennesker jonglerer med lækre råvarer i små videoklip.

Foodkings har tryllet denne opskrift frem – tomatringe fyldt med pisket æg og stegt på panden. Det er et elegant alternativ til de traditionelle stegte tomater og røræg, som højst tager 20 minutter at lave.

Fremgangsmåden er lige ud ad landevejen:

  1. Skær et par store tomater i skiver og fjern al indmaden, så kun de yderste tomatringe er tilbage
  2. Pensl en sliplet-pande med olie og læg tomatringene herpå uden at tænde for varmen
  3. Pisk æg, purløg, en smule mel og salt og peber sammen – hæld blandingen ned i tomatringene
  4. Skru godt op for varmen og steg tomatringene, til æggefyldet begynder at størkne
  5. Vend forsigtigt tomatringene og steg 1-2 minutter på den anden side – servér straks

Se også vores tyske brunchopskrift: Avocadotoast med pocheret æg og bacon

Ingredienser

Antal personer:
2 store tomater
2 æg
1 spsk. purløg
2 tsk mel
0.5 tsk. salt, peber
2 spsk. olie
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Skær tomaterne i tykke skiver og fjern kerner i midten, så kun de yderste tomatringe er tilbage

2
Færdig

Hak tomatfyldet og pisk sammen med de øvrige ingredienser

3
Færdig

Pensl en kold sliplet-pande med olien og placér tomatringene herpå

4
Færdig

Fordel æggemassen i tomatringene og skru nu godt op for varmen

5
Færdig

Steg tomatringene, til æggefyldet begynder at størkne – vend forsigtigt og steg 1-2 minutter på den anden side

6
Færdig

Servér straks

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Baronessens æg og rejer
forrige
Opskrift: Baronessens æg og rejer
Peposo alla fornacina - langtidsbraiseret oksekød i rødvin
næste
Opskrift: Peposo alla fornacina – langtidsbraiseret oksekød i rødvin
Baronessens æg og rejer
forrige
Opskrift: Baronessens æg og rejer
Peposo alla fornacina - langtidsbraiseret oksekød i rødvin
næste
Opskrift: Peposo alla fornacina – langtidsbraiseret oksekød i rødvin

Tilføj Din Kommentar