Opskrift: Chiagrød med banan og blåbær

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 banan
3 dl vand
1 dl græsk yoghurt
5 spsk. chiafrø
2 spsk. hørfrø
1 spsk. honning
1 tsk. vaniljepulver (uden sukker)
Topping
100 g blåbær
1 spsk. limesaft
1 spsk. honning
Evt. mynte til at pynte

Opskrift: Chiagrød med banan og blåbær

- honning og hørfrø

Giv din mave en fantastisk start på dagen

Tilhører:
  • Sund mad

Ingredienser

  • Topping

Et par ord om vores opskrift

Del

Chiagrød er verdens bedste morgenmad. Fyldt med proteiner, fibre, antioxidanter og endnu flere af de vigtige omega 3-fedtsyrer end laks.

Hvis du tilføjer et par skefulde hørfrø, får du flere af de gode fedtsyrer, som kroppen har brug for. Men ikke nok med det – du får også nogle kostfibre, som maven kan arbejde med, og som i århundreder har været kendt for at fremme tarmens naturlige funktioner kilde.

Der er også yoghurt i denne chiagrød, endnu en nyttig kilde til proteiner og sundhed i din tarmflora.

Men din chiagrød må jo også gerne smage godt, ikke sandt? Til det formål tilføjer vi fire sunde lækkerier:

  • Banan
  • Blåbær
  • Vanilje
  • Honning

Det tager højst 10 minutter at piske denne chiagrød sammen, og så skal den stå natten over, så chiafrøene åbner sig og forvandler hele molevitten til en lækker, geléagtig grød.

God fordøjelse!

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Mos bananen og pisk grundigt sammen med de øvrige ingredienser

2
Færdig

Fordel blandingen i portionsskåle eller glas

3
Færdig

Stil i køleskab mindst 7 timer, gerne natten over

4
Færdig

Ved servering, top op med blendet blåbær, lime og honning

Pia Wulff

Opskrift: Königsberger Klopse - skønne tyske kødboller
forrige
Opskrift: Königsberger Klopse – skønne tyske kødboller
Opskrift: Penne all’arrabiata - en italiensk klassiker
næste
Opskrift: Penne all’arrabiata – en italiensk klassiker
Opskrift: Königsberger Klopse - skønne tyske kødboller
forrige
Opskrift: Königsberger Klopse – skønne tyske kødboller
Opskrift: Penne all’arrabiata - en italiensk klassiker
næste
Opskrift: Penne all’arrabiata – en italiensk klassiker

Tilføj Din Kommentar