Opskrift: Smeltende mør culotte sous vide

med korianderfrø og hvidløg

Den knudrede culotte er som skabt til sous vide

Tilhører:
  • Paleo opskrifter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Du ved det allerede: Din sous vide giver dig smeltende mørt kød. Kunsten er i virkeligheden at begrænse sig, så kødet ikke bliver FOR mørt (og lidt leveragtigt). Og du skal begrænse både tid og temperatur!

En anden kunst er at få en lige så lækker smag frem, som hvis kødet var stegt traditionelt. Her hjælper krydderier altid – OG en omhyggelig bruning til sidst for at danne den eftertragtede stegeskorpe.

Culotte og cuvette er to af oksens mere tricky udskæringer. Hvis du ikke behandler kødet korrekt, bliver det hurtigt sejt som sålelæder. Langtidsstegning eller sous vide er løsningen: I begge tilfælde bliver kødet så mørt, at du i realiteten kan skære det fra alle vinkler og få succes med det.

I denne opskrift kan du sagtens erstatte din culottesteg med en cuvette. Ja, eller med en kamsteg. Vægten på stegen betyder ikke så meget.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rids culottens fedtlag i ruder med en skarp kniv

2
Færdig

Bland de øvrige ingredienser til en pasta, som du gnider stegen med

3
Færdig

Pak i vakuum og giv stegen 6-7 timer ved 55 grader

4
Færdig

Brun stegen godt af på alle sider på en pande, under grillen i ovnen eller i en udendørs grill.

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 500 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Superlette ovnfritter
forrige
Opskrift: Superlette ovnfritter
Opskrift: Lækker italiensk tomatsalat - caprese
næste
Opskrift: Lækker italiensk tomatsalat (caprese)
Opskrift: Superlette ovnfritter
forrige
Opskrift: Superlette ovnfritter
Opskrift: Lækker italiensk tomatsalat - caprese
næste
Opskrift: Lækker italiensk tomatsalat (caprese)

Tilføj Din Kommentar