Ingredienser
-
1 fennikel, grofthakket
-
2 fed hvidløg, grofthakket
-
20 g smør
-
2 kartofler, grofthakket
-
2 spsk. citronsaft
-
0.5 dl vand
-
0.5 tsk. salt
-
Peber
-
1 spsk. cremefraiche 38%
Et par ord om vores opskrift
Fennikel er en fantastisk grøntsag. Når den er rå og sprød, smager den af lakrids, og når den er bagt eller kogt, smager den hen ad artiskokhjerter. Blød og forførende.
Denne fennikelcreme overgår alt, hvad du kan købe af færdiglavet dip i delikatessebutikken og supermarkedet. Servér den med chips, gourmetknækbrød, grissini eller rå grøntsager.
Du kan også bruge fennikelcreme som tilbehør til dine italienske retter. Buon appetito!
Ingredienser
1 fennikel, grofthakket | |
2 fed hvidløg, grofthakket | |
20 g smør | |
2 kartofler, grofthakket | |
2 spsk. citronsaft | |
0.5 dl vand | |
0.5 tsk. salt | |
Peber | |
1 spsk. cremefraiche 38% |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Steg fennikel og hvidløg i smør 4-5 minutter, til de bliver blanke |
2
Færdig
|
Tilsæt kartoffelstykker, citron og vand |
3
Færdig
|
Småkog 30 minutter under låg |
4
Færdig
|
Blend – og smag til med salt, peber og cremefraiche |
5
Færdig
|
Pynt evt. med rå fennikeltop |