Opskrift: Chop suey som på kinagrillen
med sprødt grønt, hvidløg og ingefær

0 0
Opskrift: Chop suey som på kinagrillen

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
500 g svinekød, i strimler
0.5 dl østerssauce
2 fed hvidløg, knust
15 g ingefær, revet
1 tsk. chiliflager
3 dl bouillon
2 spsk. majsstivelse
10 g ingefær, revet
1 broccoli, i små buketter
2 peberfrugter, i strimler
2 rødløg, i tynde både
1 bk. bønnespirer
Olie
Soya

Lynstegt kød & grønt med soya og krydderier er mums for hele familien

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Der var engang i Danmark (i 1970’erne), hvor noget nær det eneste fastfood, man kunne få, var en pølse med brød fra Restaurant den Fodkolde. Eller forårsruller og chop suey fra kinagrillen.

Chop suey er en kinesisk-amerikansk ret, som er tænkt så bredt, at alle mennesker skal kunne li’ den. Lynstegt kød og grønt proppet ned i en hyggelig sovs og serveret med en skål ris. Hvad kan gå galt?

Du kan bruge gris, kylling, oksekød, rejer – og nærmest hvilken som helst slags grønt. Eneste krav er, at det kan steges lynhurtigt.

Fortæl os, hvad du synes om opskriften. Både ros og ris modtages med kyshånd. Klik på kommentarfeltet herunder og skriv din (k)ærlige mening.

Ingredienser

Antal personer:
500 g svinekød, i strimler
0.5 dl østerssauce
2 fed hvidløg, knust
15 g ingefær, revet
1 tsk. chiliflager
3 dl bouillon
2 spsk. majsstivelse
10 g ingefær, revet
1 broccoli, i små buketter
2 peberfrugter, i strimler
2 rødløg, i tynde både
1 bk. bønnespirer
Olie
Soya
3 fra 48 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Mariner kødet i østerssauce, hvidløg, ingefær og chili - mindst 1 time

2
Færdig

Sæt en gryde over med bouillon, majsstivelse og ingefær - sovsen skal småkoge

3
Færdig

Lynsteg kødet i glohed olie lidt ad gangen, så det bliver godt brunt - slut hver stegning af med 1 tsk. soya, hæld kødet ned i sovsen, og steg en ny portion

4
Færdig

Gør det samme med grøntsagerne, lidt ad gangen, sluttende af med soya

5
Færdig

Hæld bønnespirerne ned til sovs, grønt og kød og kog med 1 minut

6
Færdig

Servér med ris

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Forførende fennikelcreme
forrige
Opskrift: Forførende fennikelcreme
Opskrift: Sprøde kokostoppe
næste
Opskrift: Sprøde kokostoppe
Opskrift: Forførende fennikelcreme
forrige
Opskrift: Forførende fennikelcreme
Opskrift: Sprøde kokostoppe
næste
Opskrift: Sprøde kokostoppe

5 Comments Skjul kommentarer

Den er nem og så lækker. Mine drenge er vild med den. Jeg bruger dog forårsløg, men det er bare en anden detalje.

Det så tyren den synger fra himlen!!
Vi valgte at lave det med flankesteaks der blev skåret I ultra tynde skiver inden den nåede at tø helt op.. hold nu op, hvor smagte det lækkert..

Kære Thomas

Tak for tippet! Flanksteak lyder som en indlysende god idé

Appetitlige hilsener fra Spicy Twist

Det smager SÅ godt….igen og igen. Variationerne er utallige og jeg opdager hele tiden nye muligheder

Kære Britt

Ja, det er også en favorit her hos os.

Hav en god dag!

Appetitlige hilsener fra Spicy Twist

Tilføj Din Kommentar