Opskrift: Hjemmelavede lakridsmandler
Lækkert & sundt slik uden sukker

0 0
Opskrift: Hjemmelavede lakridsmandler

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
200 g mandler
2 dl vand
10 g salt
1 spsk. lakridspulver
Drys
1 tsk. lakridspulver
Tilhører:
  • Slankemad
  • Sund mad

Ingredienser

  • Drys

Et par ord om vores opskrift

Del

Mandler er altid en sund snack, uanset om du er på slankekur eller ej. Spis en håndfuld mandler, når du er lækkersulten – det smager godt, tager appetitten og øger kroppens naturlige forbrænding (også selv om fedtindholdet i mandler er relativt højt).

Når du tilføjer salt og lakridspulver til ligningen, står du pludselig med en portion lækkert og sundt slik, der smager lidt syndigt uden overhovedet at være det. Der er hverken sukker eller andre usunde sager i dine hjemmelavede lakridsmandler.

Hele processen tager 30 minutter:

  • Start med at tænde ovnen på 150 grader
  • Hæld mandler, salt, lakridspulver og vand på en pande
  • Kog nu vandet væk, mens du rutsjer mandlerne rundt på panden
  • Bag mandlerne 20 minutter midt i ovnen
  • Vend de varme mandler med lidt ekstra lakridspulver
  • Mums!

Du kan sagtens lave en større portion lakridsmandler og gemme i en lukket beholder, når de er kølet af. Så har du altid sundt slik, når den lille lækkersult melder sig.

Ingredienser

Antal personer:
200 g mandler
2 dl vand
10 g salt
1 spsk. lakridspulver
Drys
1 tsk. lakridspulver
1 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Hæld alle ingredienser (minus drys) på en pande og kog ved middelvarme, til vandet er helt fordampet - rør godt rundt undervejs

2
Færdig

Hæld mandlerne på et stykke bagepapir på en bageplade og bag 20 minutter midt i ovnen ved 150 grader

3
Færdig

Vend de varme mandler med det ekstra lakridspulver (drys)

4
Færdig

Lad afkøle og spis straks eller opbevar i en lukket beholder

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Passionsfrugt drink - poncha de maracujá
forrige
Opskrift: Passionsfrugt drink – poncha de maracujá
Hjemmelavet corned beef
næste
Opskrift: Hjemmelavet corned beef (sprængt oksespidsbryst)
Passionsfrugt drink - poncha de maracujá
forrige
Opskrift: Passionsfrugt drink – poncha de maracujá
Hjemmelavet corned beef
næste
Opskrift: Hjemmelavet corned beef (sprængt oksespidsbryst)

Tilføj Din Kommentar