Ingredienser
-
200 g mandler
-
2 dl vand
-
10 g salt
-
1 spsk. lakridspulver
-
Drys
-
1 tsk. lakridspulver
Et par ord om vores opskrift
Mandler er altid en sund snack, uanset om du er på slankekur eller ej. Spis en håndfuld mandler, når du er lækkersulten – det smager godt, tager appetitten og øger kroppens naturlige forbrænding (også selv om fedtindholdet i mandler er relativt højt).
Når du tilføjer salt og lakridspulver til ligningen, står du pludselig med en portion lækkert og sundt slik, der smager lidt syndigt uden overhovedet at være det. Der er hverken sukker eller andre usunde sager i dine hjemmelavede lakridsmandler.
Hele processen tager 30 minutter:
- Start med at tænde ovnen på 150 grader
- Hæld mandler, salt, lakridspulver og vand på en pande
- Kog nu vandet væk, mens du rutsjer mandlerne rundt på panden
- Bag mandlerne 20 minutter midt i ovnen
- Vend de varme mandler med lidt ekstra lakridspulver
- Mums!
Du kan sagtens lave en større portion lakridsmandler og gemme i en lukket beholder, når de er kølet af. Så har du altid sundt slik, når den lille lækkersult melder sig.
Ingredienser
200 g mandler | |
2 dl vand | |
10 g salt | |
1 spsk. lakridspulver | |
Drys |
|
1 tsk. lakridspulver |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Hæld alle ingredienser (minus drys) på en pande og kog ved middelvarme, til vandet er helt fordampet - rør godt rundt undervejs |
2
Færdig
|
Hæld mandlerne på et stykke bagepapir på en bageplade og bag 20 minutter midt i ovnen ved 150 grader |
3
Færdig
|
Vend de varme mandler med det ekstra lakridspulver (drys) |
4
Færdig
|
Lad afkøle og spis straks eller opbevar i en lukket beholder |