Opskrift: 1,5 liter hjemmelavet lemonade på 10 minutter
med citroner, sukker og vand

0 0
Opskrift: 1,5 liter hjemmelavet lemonade på 10 minutter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 saftige citroner
1 dl sukker
1.5 l vand
Is, masser

Pragtfuldt saftevand med masser af C-vitaminer og ingen e-stoffer

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Sølle 10 minutter. Længere tid tager det ikke at lave din egen skønne lemonade, som smager 100 gange bedre end købesaftevand. Samtidig indeholder lemonaden masser af de vigtige C-vitaminer – og ingen af de usunde e-stoffer.

Hjemmelavet lemonade består af 3 ingredienser: Citronsaft, sukker og vand. Enklere kan det næsten ikke blive, vel?

Du kan bytte det raffinerede hvide sukker ud med rørsukker eller honning, men det gør nu ikke lemonaden synderligt meget sundere.

Du kan også bytte citronerne ud med appelsiner. Så hedder drikken pludselig orangeade, og dét er også virkelig en himmerigsmundfuld på en varm sommerdag.

Hvis du står med en ordentlig dynge citroner eller appelsiner, kan du bare presse dem og fryse saften ned. Så forlænger du holdbarheden med flere måneder. Når du ønsker et glas frisk lemonade eller orangeade, tør du bare saften op og blander med sukker og vand. Hvor svært kan det være?

Du kan også skylle flasken, du opbevarer drikken i, med lidt kogende vand og atamon – så får din hjemmelavede lemonade en holdbarhed på mindst 1 måned i køleskab.

Servér lemonade med masser af is. Til voksne kan du eventuelt supplere med et skvæt vodka, gin eller rom. Hvem siger, det skal være kedeligt at drikke frugtsaft…?

Ingredienser

Antal personer:
2 saftige citroner
1 dl sukker
1.5 l vand
Is, masser
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Pres citronerne ned i en stor kande

2
Færdig

Rør sukkeret ud i citronsaften

3
Færdig

Hæld vand og is i og rør rundt

4
Færdig

Skål

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Caldo de pescado - spansk fiskesuppe
forrige
Opskrift: Caldo de pescado – spansk fiskesuppe
Opskrift: Æblecrumble med havregryn og marcipan
næste
Opskrift: Æblecrumble med havregryn og marcipan
Opskrift: Caldo de pescado - spansk fiskesuppe
forrige
Opskrift: Caldo de pescado – spansk fiskesuppe
Opskrift: Æblecrumble med havregryn og marcipan
næste
Opskrift: Æblecrumble med havregryn og marcipan

Tilføj Din Kommentar