Opskrift: 15 gammeldags kanelsnegle
med kardemomme og ingefær

0 0
Opskrift: 15 gammeldags kanelsnegle

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Dej
0.5 dl mælk
20 g gær
1 æg
6 kardemommekapsler, de knuste korn
2 tsk. vaniljesukker
4 spsk. sukker
40 g blødt smør
275 g mel
Fyld
100 g smør
100 g brun farin
1 spsk. kanel
10 g ingefær, revet
Pensling
1 æg, pisket
Glasur
100 g flormelis
3 spsk. kogende vand

Syndige kanelsnegle, der smager meget bedre end bagerens

Tilhører:
  • Børnemad

Ingredienser

  • Dej

  • Fyld

  • Pensling

  • Glasur

Et par ord om vores opskrift

Del

Der er masser af smør, kanel og andre gode sager i disse kanelsnegle. De smager syndigt godt, meget bedre end bagerens, så du kan overveje at lave dobbelt portion. Sneglene kan sagtens fryses ned, hvis de ikke bliver spist med det samme.

Dej og fyld til kanelsneglene har en fantastisk smag hver især. Dejen har fået et herligt skud kardemomme og vanilje, og i fyldet går kanel og ingefær op i en højere enhed.

Kanelsnegle er et sikkert hit til en hyggelig brunch, til eftermiddagskaffe og -te, til børnefødselsdage og til lækkersultne kolleger.

Ingredienser

Antal personer:
Dej
0.5 dl mælk
20 g gær
1 æg
6 kardemommekapsler, de knuste korn
2 tsk. vaniljesukker
4 spsk. sukker
40 g blødt smør
275 g mel
Fyld
100 g smør
100 g brun farin
1 spsk. kanel
10 g ingefær, revet
Pensling
1 æg, pisket
Glasur
100 g flormelis
3 spsk. kogende vand
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Opløs gæren i mælken

2
Færdig

Rør de øvrige ingredienser til dej (minus mel) i

3
Færdig

Ælt melet i, til du har en smidig dejl

4
Færdig

Rul dejen ud til en plade på 20 x 30 cm

5
Færdig

Rør fyldet sammen og fordel ud over dejen

6
Færdig

Rul dejen til en pølse på den lange led og skær ud i 15 skiver

7
Færdig

Brug hænderne til at justere formen, så sneglene bliver runde - og klem den yderste snip dej fast under hver snegl

8
Færdig

Sæt sneglene på bagepapir og lad hæve 30 minutter et lunt sted

9
Færdig

Pensl sneglene med pisket æg

10
Færdig

Bag 12 minutter i en 225 grader varm ovn

11
Færdig

Lad sneglene køle af, rør flormelis og vand sammen og giv hver snegl en solid klat glasur

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Risotto med svampe på den nemme måde
forrige
Opskrift: Risotto med svampe på den nemme måde
Opskrift: Hele kyllingelår på grill
næste
Opskrift: Hele kyllingelår på grill
Opskrift: Risotto med svampe på den nemme måde
forrige
Opskrift: Risotto med svampe på den nemme måde
Opskrift: Hele kyllingelår på grill
næste
Opskrift: Hele kyllingelår på grill

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here