Opskrift: Krydret hokkaido græskarsuppe
med karry og bagte søde kartofler i ovn

0 0
Opskrift: Krydret hokkaido græskarsuppe

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Græskarsuppe
1 hokkaido græskar
2 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
200 g kartofler
3 spsk. olie
2 spsk. karry
1 tsk. spidskommen
1 tsk. korianderfrø
1 stjerneanis
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
1 l bouillon
2 spsk. citronsaft
Ovnbagte søde kartofler
400 g søde kartofler
2 spsk. olie
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. spidskommen, knust
1 tsk. salt
Peber
Græskarkerner
Persille
Citronskal

Her er den spændende græskarsuppe, du altid har drømt om

Tilhører:
  • Sund mad
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

  • Græskarsuppe

  • Ovnbagte søde kartofler

Et par ord om vores opskrift

Del

Undskyld os, men mange mennesker i dagens Danmark laver altså græskarsuppe, så det smager som at række tungen ud af vinduet. En fad, sødlig suppe uden de store smagsnuancer. Smuk og sund, javel, men dybt kedsommelig.

Hvis du er enig i dét synspunkt, så prøv denne version af græskarsuppe med karry, spidskommen, korianderfrø, stjerneanis, chili, citronskal og et skud hvidløg. Og som topping: Søde kartofler, der er vendt i spidskommen og chili og bagt møre i ovnen.

Pludselig er der fut i din græskarsuppe (her lavet på hokkaido), der passer perfekt til at varme hele familien i de kolde efterårs- og vinteraftener.

Servér gerne græskarsuppe med hjemmebagte kuvertbrød.

Ingredienser

Antal personer:
Græskarsuppe
1 hokkaido græskar
2 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
200 g kartofler
3 spsk. olie
2 spsk. karry
1 tsk. spidskommen
1 tsk. korianderfrø
1 stjerneanis
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
1 l bouillon
2 spsk. citronsaft
Ovnbagte søde kartofler
400 g søde kartofler
2 spsk. olie
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. spidskommen, knust
1 tsk. salt
Peber
Græskarkerner
Persille
Citronskal
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Skræl græskarret med en kartoffelskræller, flæk det og skrab kerner og snask ud

2
Færdig

Skær græskar og de øvrige grøntsager i grove stykker og steg 10 minutter ved mellemvarme i olien

3
Færdig

Knus krydderierne i en morter og steg med 2 minutter

4
Færdig

Hæld bouillon og citronsaft ved og småkog 20 minutter under låg

5
Færdig

Blend suppen med en stavblender

6
Færdig

Imens suppen koger: Skræl de søde kartofler og skær dem i tern på 1 x 1 cm

7
Færdig

Bland kartoffelstykkerne med olie, eddike og krydderier og bag 20 minutter midt i en 200 g varm ovn

8
Færdig

Servér suppen med søde kartofler, græskarkerner, persille og revet citronskal

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrifter: Rodfrugter i ovn som hovedret
forrige
Opskrift: Rodfrugter i ovn som hovedret
Opskrift på Gammeldags paradisæblegelé
næste
Opskrift: Gammeldags paradisæblegelé
Opskrifter: Rodfrugter i ovn som hovedret
forrige
Opskrift: Rodfrugter i ovn som hovedret
Opskrift på Gammeldags paradisæblegelé
næste
Opskrift: Gammeldags paradisæblegelé

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here