Opskrift: Lynstegt kyllingefilet med østerssovs
Med hvidløg, chili og ingefær

0 0
Opskrift: Lynstegt kyllingefilet med østerssovs

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
30 g ingefær
3 fed hvidløg
1 chili, uden kerner
6 spsk. olie
600 g kyllingefilet
4 stængler blegselleri
4 gulerødder
1 rødløg
1 rød peberfrugt
250 g sukkerærter
0.75 dl østerssovs
0.5 lime, saften
1.5 tsk. salt
1 bdt. koriander

Invitér familie og venner hjem i dit thailandske gadekøkken

Tilhører:
  • Sund mad

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Lynstegt kyllingefilet thaistyle smager vitterlig som at spise en af de lækre retter, som bliver serveret på de små restauranter i Bangkok og ved de thailandske strande.

Hvis du ikke allerede har østerssovs (oyster sauce) i dit køkken, så anskaf en flaske. Enten i supermarkedet eller i en asiatisk madbutik. Det er en lækker, lidt salt, tyktflydende sovs, som gør megen thaimad meget mere mumset.

Servér den gloende hede lynstegte kylling med ris eller nudler.

Ingredienser

Antal personer:
30 g ingefær
3 fed hvidløg
1 chili, uden kerner
6 spsk. olie
600 g kyllingefilet
4 stængler blegselleri
4 gulerødder
1 rødløg
1 rød peberfrugt
250 g sukkerærter
0.75 dl østerssovs
0.5 lime, saften
1.5 tsk. salt
1 bdt. koriander
3 fra 2 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Forbered alle ingredienser, før du påbegynder stegningen

2
Færdig

Hak ingefær, hvidløg og chili fint - skær kyllingen i tynde strimler og grøntsagerne i tynde stave

3
Færdig

Steg ingefær, hvidløg og chili 2 minutter i halvdelen af olien ved middelhøj varme

4
Færdig

Tilsæt kyllingestrimlerne, steg dem møre og sæt til side

5
Færdig

Steg grøntsagerne 4-5 minutter ved høj varme i den anden halvdel af olien

6
Færdig

Tilsæt kylling, østerssovs, lime og salt og steg med 1 minuts tid

7
Færdig

Drys med hakket koriander og servér straks

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Hvidvinsdampet torsk i ovn
forrige
Opskrift: Hvidvinsdampet torsk i ovn
Opskrift: Grovboller med surdej
næste
Opskrift: Grovboller med surdej
Opskrift: Hvidvinsdampet torsk i ovn
forrige
Opskrift: Hvidvinsdampet torsk i ovn
Opskrift: Grovboller med surdej
næste
Opskrift: Grovboller med surdej

Tilføj Din Kommentar