Opskrift: Hvidvinsdampet torsk i ovn
med fløde, asparges og esdragon

0 0
Opskrift: Hvidvinsdampet torsk i ovn

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
600 g torskefilet
2 spsk. majsstivelse
3 dl hvidvin
2 dl piskefløde
3 skalotteløg, finthakket
3 gulerødder, i fine tern
1 bdt. asparges, i 1/2 cm skiver
2 spsk. esdragon
1.5 tsk. salt
Peber

Værsgo, fisk som på de finere restauranter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Nogle opskrifter kan bare ikke gå galt. Med hvid fisk, hvidvin, fløde og esdragon er successen næsten hjemme på forhånd. Nu handler det bare om at behandle de gode sager ordentligt..

Som en berømt kok engang sagde: “Min vigtigste opgave er faktisk bare ikke at spolere de gode råvarer alt for meget.” Det gælder i dén grad for hvidvinsdampet torsk i ovn.

Du kan bruge al mulig hvid fisk i retten. Endda laks. Du kan bruge alle mulige grøntsager. Og du kan bruge al mulig hvidvin, helst bare ikke for sød. For den sags skyld kan du bruge 1/2 dl citronsaft i stedet for vin, hvis det skal være.

Det vigtigste er bare, at du bibeholder fisk, fløde, en syrlig væske og esdragon. Til gengæld får du en ret, der smager som på en bedre restaurant. Oven i købet relativt hurtigt og superlet. Hvem sagde gæstemad?

Som tilbehør til hvidvinsdampet torsk kan du servere ris, kartofler eller friskbagte kuvertflutes. Og et glas kølig sauvignon blanc eller chardonnay, naturligvis. Det KAN ikke gå galt.

Ingredienser

Antal personer:
600 g torskefilet
2 spsk. majsstivelse
3 dl hvidvin
2 dl piskefløde
3 skalotteløg, finthakket
3 gulerødder, i fine tern
1 bdt. asparges, i 1/2 cm skiver
2 spsk. esdragon
1.5 tsk. salt
Peber
4 fra 5 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær torsken i portionsstykker

2
Færdig

Rør majsstivelsen ud i hvidvin og fløde

3
Færdig

Anbring fisk, grøntsager og krydderier i en ovnfast gryde, stegeso eller fad og hæld væsken over

4
Færdig

Bag retten under låg/tildækket 25 minutter i en 180 grader varm ovn

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Kartoffelsalat med kylling
forrige
Opskrift: Kartoffelsalat med kylling
Opskrift: Lynstegt kyllingefilet thaistyle
næste
Opskrift: Lynstegt kyllingefilet med østerssovs
Opskrift: Kartoffelsalat med kylling
forrige
Opskrift: Kartoffelsalat med kylling
Opskrift: Lynstegt kyllingefilet thaistyle
næste
Opskrift: Lynstegt kyllingefilet med østerssovs

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here