Ingredienser
-
100 g mandler
-
70 g chiafrø
-
70 g sesamfrø
-
50 g hasselnødder
-
50 g parmesan
-
1 tsk. rosmarin
-
0.5 tsk. salt
-
1 æg
-
2 spsk. vand
Et par ord om vores opskrift
Bagere og supermarkeder har kronede dage i disse år, hvor de sælger tonsvis af hjemmebagt knækbrød til lækkersultne danskere. Og vi betaler kassen for det!
Hvorfor ikke bage dit eget knækbrød? Her er en opskrift på hjemmelavet knækbrød uden mel, men med masser af nødder og frø – og parmesan og rosmarin til at give en helt forrygende smag.
Hjemmelavet knækbrød er sundt, sprødt og ikke så dyrt. Det er genialt på morgenbordet, til osten og som en snack i utide.
Ingredienser
100 g mandler | |
70 g chiafrø | |
70 g sesamfrø | |
50 g hasselnødder | |
50 g parmesan | |
1 tsk. rosmarin | |
0.5 tsk. salt | |
1 æg | |
2 spsk. vand |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Blend alle de tørre ingredienser til en ensartet masse |
2
Færdig
|
Rør æg og vand i |
3
Færdig
|
Rul dejen ud mellem 2 stk. bagepapir til en plade på 35 x 35 cm |
4
Færdig
|
Fjern det øverste bagepapir og skær knækbrødene ud i 5 x 5 cm |
5
Færdig
|
Bag 15-20 minutter i en 180 grader varm ovn |
6
Færdig
|
De skal være lysebrune – så hold øje med, at de ikke bliver for mørke |