Opskrift: Græske frikadeller (keftedes)
med hvidløg, persille og mynte

Opskrift: Græske frikadeller (keftedes)

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
400 g hakket oksekød
2 æg
1 løg, revet
2 fed hvidløg, knust
0.5 dl rasp
2 spsk. mel
2 spsk. persille, finthakket
2 spsk. mynte, finthakket
1 tsk. salt
Peber
5 spsk. olie

De små, krydrede frikadeller smager som på en god, græsk taverna

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

I Grækenland bruger man ofte lammekød, og det kan du også sagtens i denne opskrift. Men grækere spiser altså også alle mulige andre slags kød – hakket oksekød smager lige så autentisk.

Skal der fetaost i ægte græske frikadeller (keftedes)? De fleste grækere ville nok ikke putte ost i de små, runde kødboller, så det gør vi heller ikke. Kød, løg og krydderier er hovedingredienserne.

Tilbehør til græske frikadeller kunne fx være ovnbagte kartofler, en græsk salat (her passer fetaen meget bedre!) og tzatziki.

0/5 (0 Reviews)

Sådan gør du

1
Færdig

Rør alle ingredienser sammen (minus olie) og stil koldt 1 time

2
Færdig

Form 15-20 kuglerunde frikadeller og vend dem i lidt mel

3
Færdig

Steg frikadellerne på alle sider i olien - det tager 10-15 minutter

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.100 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad.

Opskrift: Sunde, sprøde mandel-knækbrød
forrige
Opskrift: Sunde, sprøde mandel-knækbrød
Opskrift: Frisk kartoffelsalat med dilddressing
næste
Opskrift: Frisk kartoffelsalat med dilddressing
Opskrift: Sunde, sprøde mandel-knækbrød
forrige
Opskrift: Sunde, sprøde mandel-knækbrød
Opskrift: Frisk kartoffelsalat med dilddressing
næste
Opskrift: Frisk kartoffelsalat med dilddressing

Tilføj Din Kommentar