Opskrift: Sund røget sildepostej
Lav de røgede sild om til det lækreste pålæg på 10 minutter

0 0
Opskrift: Sund røget sildepostej

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
150 g reelt kød fra røgede sild
4 spsk. vand
2 spsk. græsk yoghurt
Desuden
Groft rugbrød
1 bdt. radiser
1 bdt. purløg

Ingredienser

  • Desuden

Et par ord om vores opskrift

Del

Røget sildepostej er sundt og lækkert pålæg, som smager fantastisk på en rugbrødsmad.

I supermarkederne kan du blandt andet købe det svenske mærke Biggans, som er sildepostej på tube. Biggans sildepostej smager fremragende, men er fremstillet med store mængder margarine og e-stoffer.

Få i stedet fat på dine egne røgede sild; måske hos fiskehandleren? Herefter tager det højst 10 minutter at lave din egen skønne, sunde sildepostej af bare 3 ingredienser:

  • Røget sild
  • Græsk yoghurt
  • Vand

Din egen hjemmelavede sildepostej bliver cremet på den helt rigtige måde og er præcis så salt og med krydret røgsmag, som de fleste mennesker kan lide det.

Den røgede sildepostej er ubegribeligt let at lave: Stik stavblenderen ned til de røgede sildefileter, der ligger og svømmer i lidt yoghurt og vand. Efter 1 minut er konsistensen perfekt.

Lige som den berømte frokostret Sol over Gudhjem smager røget sildepostej allerbedst med et drys purløg og radiser, alt sammen dynget op på et stykke groft rugbrød.

Skal det være ekstra festligt, så er en kold øl og en snaps ikke det ringeste selskab til madderne med røget sildepostej.

NB. 1 lille røget sild indeholder ca. 75 gram reelt kød.

Se også vores opskrift på røget ørredmousse

Ingredienser

Antal personer:
150 g reelt kød fra røgede sild
4 spsk. vand
2 spsk. græsk yoghurt
Desuden
Groft rugbrød
1 bdt. radiser
1 bdt. purløg
1 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Stavblend røget sild, vand og græsk yoghurt, til konsistensen er jævn og cremet

2
Færdig

Servér den røgede sildepostej på groft rugbrød, drysset med klippet purløg og radiseskiver

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Flan - autentisk spansk karamelbudding
forrige
Opskrift: Flan – autentisk spansk karamelbudding
Mexicanske kammuslinger aguachile
næste
Opskrift: Mexicanske kammuslinger aguachile
Flan - autentisk spansk karamelbudding
forrige
Opskrift: Flan – autentisk spansk karamelbudding
Mexicanske kammuslinger aguachile
næste
Opskrift: Mexicanske kammuslinger aguachile

Tilføj Din Kommentar