Ingredienser
-
2 mangoer, i tern
-
2 limefrugter, saft og skal
-
2 spsk. rørsukker
-
10 kardemommekapsler, de knuste korn
-
20 g ingefær, revet
-
0.5 tsk. salt
-
500 g yoghurt
-
200 g isterninger
Et par ord om vores opskrift
Lassi er en yoghurtbaseret drik, der fungerer genialt som ildslukker i mødet med det stærkt krydrede, indiske køkken. Eller som en helt uskyldig smoothie en hvilken som helst (varm) dag.
Mango er populært blandt turister, men du kan også sagtens få en lassi baseret på banan, appelsin, lime eller mynte. Og du kan risikere at få serveret ret salte udgaver af drikken.
Denne mango lassi er nok lidt mere dessertagtig end den drik, du vil få serveret til et måltid i Indien. Men dog ikke så sød som en vestlig smoothie. Smag dig frem.
Ingredienser
2 mangoer, i tern | |
2 limefrugter, saft og skal | |
2 spsk. rørsukker | |
10 kardemommekapsler, de knuste korn | |
20 g ingefær, revet | |
0.5 tsk. salt | |
500 g yoghurt | |
200 g isterninger |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Blend først frugt, sukker og krydderier |
2
Færdig
|
Blend dernæst yoghurt og is sammen med mangoblandingen |
3
Færdig
|
Servér straks |