Opskrift: Mørbradbøffer med karamelliserede frugter
- friske figner, æbler og rødløg

0 0
Opskrift: Mørbradbøffer med karamelliserede frugter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
1 svinemørbrad
4 spsk. rapsolie
Salt, peber
2 spsk. sukker
8 friske figner, i 1/8-dele
2 æbler, i 1/16-dele
2 rødløg, i 1/8-dele
1 spsk. æbleeddike
Bulgursalat
2 dl bulgur
4 dl vand
0.5 tsk. salt
100 g mandler, halveret
100 g rosiner
4 spsk. rapsolie
4 spsk. citronsaft
1 tsk. kanel
0.5 tsk. chiliflager
0.5 tsk. salt
Mynte

Almindelige mørbradbøffer forvandlet til spændende festmad

Ingredienser

  • Bulgursalat

Et par ord om vores opskrift

Del

Sjovt nok er pizza med ananas et af de mest populære valg blandt fastfoodhungrende danskere. Kombinationen lyder jo lidt underlig, men den viser om ikke andet, at vi danskere i virkeligheden godt kan li’ frugt i det salte køkken.

Mørbradbøffer med karamelliserede frugter oven på en let krydret bulgursalat er en ret, du i dén grad kan glæde dig til. Den er så tilpas eksotisk på den ufarlige måde, at du sagtens kan servere den for gæster. Og børn. Og kræsne mænd.

Vi har brugt friske figner og æbler, men du kan sagtens bytte ud med pærer, blommer, kirsebær, eller hvad der lige er i sæson. Det er heller ikke strengt nødvendigt, at du drysser frisk mynte over til sidst – men det giver lige et sus fra de varme lande.

Ingredienser

Antal personer:
1 svinemørbrad
4 spsk. rapsolie
Salt, peber
2 spsk. sukker
8 friske figner, i 1/8-dele
2 æbler, i 1/16-dele
2 rødløg, i 1/8-dele
1 spsk. æbleeddike
Bulgursalat
2 dl bulgur
4 dl vand
0.5 tsk. salt
100 g mandler, halveret
100 g rosiner
4 spsk. rapsolie
4 spsk. citronsaft
1 tsk. kanel
0.5 tsk. chiliflager
0.5 tsk. salt
Mynte
4 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Puds mørbraden fri for hinder og skær i 8-10 tykke skiver, som skal bankes let flade

2
Færdig

Steg mørbradbøfferne ca. 2 minutter på hver side og krydr med salt og peber

3
Færdig

Sæt bøfferne til side og brug panden med fedtstof til at stege frugt og løg i

4
Færdig

Drys sukker i fedtstoffet og steg frugt og løg, til de begynder at brune

5
Færdig

Tilsæt eddiken og lad den fordampe - sluk for blusset

6
Færdig

Imens har du kogt bulguren 10 minutter i vand og salt

7
Færdig

Bland mandler, rosiner, olie, citron og krydderier sammen med den lune bulgur

8
Færdig

Anret mørbradbøffer og de karamelliserede frugter og løg oven på bulgursalaten

9
Færdig

Pynt med strimlede mynteblade

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Overnight oats med 3 slags kerner
forrige
Opskrift: Overnight oats med 3 slags kerner
Opskrift: Hjemmelavet solbærsaft - koncentreret
næste
Opskrift: Hjemmelavet solbærsaft – koncentreret
Opskrift: Overnight oats med 3 slags kerner
forrige
Opskrift: Overnight oats med 3 slags kerner
Opskrift: Hjemmelavet solbærsaft - koncentreret
næste
Opskrift: Hjemmelavet solbærsaft – koncentreret

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here