Ingredienser
-
150 g smør, blødt
-
200 g sukker
-
2 æg
-
1.5 dl yoghurt
-
250 g mel
-
2 tsk. bagepulver
-
0.5 tsk. salt
-
10 kardemommekapsler, de knuste korn
-
1 citron, den revne skal
-
200 g blåbær
-
Flormelis
Et par ord om vores opskrift
Friskbagte muffins passer til enhver hyggelig lejlighed, men måske allerbedst til eftermiddagskaffen – or a nice cup of afternoon tea.
I denne opskrift finder du tre ingredienser, der gør de skønne kager lidt lettere og friskere i smagen. Vi bruger (græsk) yoghurt i stedet for mælk. Masser af citronskal. Godt med blåbær.
Husk at anskaffe en stabel muffinsforme. Enten dem af papir fra supermarkedet. Eller dem af silikone, fx fra IKEA. Eller en helt tredje slags.
Ingredienser
150 g smør, blødt | |
200 g sukker | |
2 æg | |
1.5 dl yoghurt | |
250 g mel | |
2 tsk. bagepulver | |
0.5 tsk. salt | |
10 kardemommekapsler, de knuste korn | |
1 citron, den revne skal | |
200 g blåbær | |
Flormelis |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Pisk smør og sukker grundigt sammen |
2
Færdig
|
Rør æg og yoghurt i |
3
Færdig
|
Rør resten i (minus blåbær og flormelis) |
4
Færdig
|
Vend blåbærrene i dejen |
5
Færdig
|
Fyld 10-15 muffinsforme trekvart op |
6
Færdig
|
Bag 20 minutter i en 200 g varm ovn |
7
Færdig
|
Afkøl kagerne og drys med flormelis ved servering |