Ingredienser
-
1 stor kylling
-
0.5 dl soya
-
0.5 dl olie
-
0.5 citron, saften
-
1 tsk. paprika
-
1 tsk. chiliflager
-
1 tsk. salt
Et par ord om vores opskrift
Når du først har smagt denne kylling, vil du sikkert give os ret i, at det er grillsæson hele året! Du får den perfekte kylling – med sprødt skind og saftigt kød – helt uden problemer.
Vi bruger en kuglegrill, hvor de glødende kul anbringes på den ene halvdel, mens den anden halvdel er fri til indirekte grillning. Vi køber altid de billige briketter, som ikke udvikler for voldsom varme, og vi fylder grillstarteren næsten til kanten – mere er der ikke brug for.
God grillmad fortjener lækkert tilbehør. Prøv fx denne lækre kartoffelsalat med dilddressing, friske asparges og ærter.
Ingredienser
1 stor kylling | |
0.5 dl soya | |
0.5 dl olie | |
0.5 citron, saften | |
1 tsk. paprika | |
1 tsk. chiliflager | |
1 tsk. salt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Klip kyllingen i 10 stykker |
2
Færdig
|
Marinér kyllingestykkerne med de øvrige ingredienser i en frysepose i mindst 8 timer |
3
Færdig
|
Vend posen nogle gange undervejs, så alle stykker får ligget i marinade |
4
Færdig
|
Grill kyllingestykkerne 35 minutter på indirekte grill |
5
Færdig
|
Grill kyllingestykkerne 4-5 minutter på direkte grill, til de er sprøde på alle sider |