Opskrift: Hjemmelavede ostechips
med parmesan og paprika

0 0
Opskrift: Hjemmelavede ostechips

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
100 g parmesan, fint revet
1 spsk. paprika

Seriøse osteelskere vil nyde disse enkle chips

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Det er ret cool at kunne servere sine egne hjemmelavede chips som snack eller appetizer i stedet for at flå en pose Kim’s op.

Men vi er nødt til lige at advare her: Kun seriøse osteelskere vil nyde disse specielle parmesanchips.

Parmesan smager som bekendt både syrligt og salt. Det er genialt i små mængder på en omgang pasta. I større doser giver det nogle helt specielle chips. De kan spises, som de er – eller som knas på pastaretter, salater og andre steder, hvor du ville bruge parmesan.

Ingredienser

Antal personer:
100 g parmesan, fint revet
1 spsk. paprika
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Bland parmesan og paprika

2
Færdig

Bred osten ud i et tyndt, sammenhængende lag på bagepapir

3
Færdig

Bag 5-7 minutter ved 150 grader

4
Færdig

Hold godt øje: Osten må kun blive svagt lysebrun!

5
Færdig

Læg ostepladen på køkkenrulle, hvor den affedter og størkner

6
Færdig

Skær eller bræk i mindre stykker

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

forrige
Opskrift: Let krydret lasagne
Opskrift: Superlækker greenie bowl
næste
Opskrift: Superlækker greenie bowl
forrige
Opskrift: Let krydret lasagne
Opskrift: Superlækker greenie bowl
næste
Opskrift: Superlækker greenie bowl

Tilføj Din Kommentar