Ingredienser
-
100 g parmesan, fint revet
-
1 spsk. paprika
Et par ord om vores opskrift
Det er ret cool at kunne servere sine egne hjemmelavede chips som snack eller appetizer i stedet for at flå en pose Kim’s op.
Men vi er nødt til lige at advare her: Kun seriøse osteelskere vil nyde disse specielle parmesanchips.
Parmesan smager som bekendt både syrligt og salt. Det er genialt i små mængder på en omgang pasta. I større doser giver det nogle helt specielle chips. De kan spises, som de er – eller som knas på pastaretter, salater og andre steder, hvor du ville bruge parmesan.
Ingredienser
100 g parmesan, fint revet | |
1 spsk. paprika |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Bland parmesan og paprika |
2
Færdig
|
Bred osten ud i et tyndt, sammenhængende lag på bagepapir |
3
Færdig
|
Bag 5-7 minutter ved 150 grader |
4
Færdig
|
Hold godt øje: Osten må kun blive svagt lysebrun! |
5
Færdig
|
Læg ostepladen på køkkenrulle, hvor den affedter og størkner |
6
Færdig
|
Skær eller bræk i mindre stykker |