Opskrift: Pavlova – sommerens skønneste dessert
med 3 slags bær og mynte

0 0
Opskrift: Pavlova – sommerens skønneste dessert

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Bund
2 æggehvider
120 g sukker
1 tsk. majsmel
0.5 tsk. citronsaft
0.5 citron, den revne skal
Topping
2.5 dl piskefløde, pisket
170 g lemoncurd
1 bk. jordbær, i kvarte
1 bk. hindbær (lille bakke)
1 bk. blåbær (lille bakke)
Mynte eller pebermynte, strimlet

Pavlova er fnuglet, sødmefuld og elegant - som ballerinaen, desserten er opkaldt efter

Ingredienser

  • Bund

  • Topping

Et par ord om vores opskrift

Del

Anna Pavlova er en af historiens mest berømte primaballerinaer. Hendes navn er – i lighed med den franske skuespillerinde Sarah Bernard – blevet foreviget af en beundrer med en sød tand.

Newzealænderne og australierne skændes stadig om, hvilket af de to lande der har æren for at have opfundet desserten Pavlova. Vi andre må nøjes med at trække på skuldrene og blot nyde, at nogen har haft åndsnærværelse til at udtænke noget så perfekt.

Perfekt, ja. Pavlova er desserten, alle kan lide. På én gang fnuglet og elegant, men samtidig fyldt med smagsindtryk, der bringer smilet frem. Også i denne version, hvor vi tilføjer lemoncurd til det traditionelle flødeskum og erstatter Oceaniens frugter med sommerens dejligste danske bær.

Ingredienser

Antal personer:
Bund
2 æggehvider
120 g sukker
1 tsk. majsmel
0.5 tsk. citronsaft
0.5 citron, den revne skal
Topping
2.5 dl piskefløde, pisket
170 g lemoncurd
1 bk. jordbær, i kvarte
1 bk. hindbær (lille bakke)
1 bk. blåbær (lille bakke)
Mynte eller pebermynte, strimlet
0 fra 0 stemme

Sådan gør du

1
Færdig

Pisk ingredienserne til bunden sammen, så dejen bliver så stiv som muligt

2
Færdig

Lav 4 store marengs på en bageplade med bagepapir

3
Færdig

Bag 45 minutter i en 120 grader varm ovn og lad dem stå, til ovnen køler af

4
Færdig

Pisk fløde og lemoncurd sammen til en halvstiv creme og smør oven på marengsen

5
Færdig

Pynt med bær og mynte- eller pebermyntestrimler

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Nemme flutes på grill
forrige
Opskrift: Nemme flutes på grill
Opskrift: Små, lækre sesamkartofler
næste
Opskrift: Små, lækre sesamkartofler
Opskrift: Nemme flutes på grill
forrige
Opskrift: Nemme flutes på grill
Opskrift: Små, lækre sesamkartofler
næste
Opskrift: Små, lækre sesamkartofler

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here