Opskrift: Popcorn i gryde
med karry og salt

0 0
Opskrift: Popcorn i gryde

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
2 spsk. solsikkekerneolie
1 dl majskerner
2 tsk. karry
2 tsk. fint salt

Hurtig og billig snack til lækkersultne børn og voksne

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Der er noget hypnotisk ved popcorn. Når du sidder med en skål lune popcorn foran dig, kan du ikke stoppe med at spise, før der ikke er flere tilbage – og du tænker slet ikke over, hvad du gør. Du guffer bare. Uhæmmet.

Popcorn passer til et hav af lejligheder. Foran tv. I biografen. Som en hurtig appetizer til en drink før middagen. Som snack til øl og sodavand. Til receptioner, fester, hverdagsaftener.

En stor pose rå majskerner koster under en 20’er og rækker til mange portioner popcorn. Det er en billig fornøjelse. Og hvis du bruger solsikkekerneolie til at poppe i, er popcorn faktisk også en relativt sund snack.

Popcorn i gryde er nemt og hurtigt at lave. Du varmer olien op i en halvstor gryde, hælder majskernerne ned til, lægger låg på gryden, og så begynder popperiet helt automatisk. Du skal bare huske at ryste gryden engang imellem, så majskernerne falder til bunds, og de færdige popcorn kommer til tops. Når popperiet stopper, hælder du fint salt ved, vender gryden et par gange, og så er der serveret.

Fra du starter, til du slutter, går der næppe mere end 10 minutter.

Vi foreslår at krydre med lidt karry sammen med saltet. Det smager uhyggelig godt og øger kun sundhedsværdien.

Ingredienser

Antal personer:
2 spsk. solsikkekerneolie
1 dl majskerner
2 tsk. karry
2 tsk. fint salt
5 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Varm olien op ved middelhøj varme i en halvstor gryde

2
Færdig

Hæld majskernerne ned i den varme olie og læg låg på gryden

3
Færdig

Når kernerne begynder at poppe, skal du ryste og/eller vende gryden, så kernerne falder til bunds, og de færdige popcorn går til tops

4
Færdig

Sæt gryden tilbage på blusset, pop videre, ryst gryden, indtil der bliver langt mellem popperiet - pas på de ikke brænder på

5
Færdig

Når de fleste kerner er poppet, tager du gryden af varmen, hælder karry og salt ned til popcornene og ryster/vender gryden grundigt, så krydderierne bliver fordelt bedst muligt

6
Færdig

Servér popcornene lune

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Spidskålssalat med æbler og blåbær
forrige
Opskrift: Spidskålssalat med æbler og blåbær
Opskrift: Krydret culottesteg på grill
næste
Opskrift: Krydret culottesteg på grill
Opskrift: Spidskålssalat med æbler og blåbær
forrige
Opskrift: Spidskålssalat med æbler og blåbær
Opskrift: Krydret culottesteg på grill
næste
Opskrift: Krydret culottesteg på grill

Tilføj Din Kommentar