Ingredienser
-
4 spsk. olie
-
1 kg kartofler, kogte
-
2 rødløg, i tynde både
-
2 peberfrugter, i strimler
-
500 g pulled pork
-
0.5 bdt. kørvel eller persille
-
Salt, peber
Et par ord om vores opskrift
Det er dagen derpå, og du står med en rest kold pulled pork, som ikke er lige så spændende som i går. Hvad nu?
Svaret er helt enkelt: Du laver en hurtig omgang biksemad med hele svineriet – spejlæg, ekstra god ketchup og verdens hurtigste agurkesalat. Hvor svært kan det være?
Her kommer først tilbehør til din pulled pork – dagen derpå:
Og her kommer så selve opskriften på den lækre biksemad…
Ingredienser
4 spsk. olie | |
1 kg kartofler, kogte | |
2 rødløg, i tynde både | |
2 peberfrugter, i strimler | |
500 g pulled pork | |
0.5 bdt. kørvel eller persille | |
Salt, peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Steg kartofler, løg og peberfrugt i den varme olie |
2
Færdig
|
Tilsæt pulled pork i mundrette stykker, når kartoflerne er let brune og løgene møre |
3
Færdig
|
Varm igennem og smag til med salt og peber |
4
Færdig
|
Drys med kørvel eller persille og servér straks |