Ingredienser
-
4 kyllingebryster
-
16 salvieblade
-
8 skiver parmaskinke
-
8 tandstikker
-
Peber
Et par ord om vores opskrift
Hvis det skal være helt rigtigt, bruger man kalvekød i en saltimbocca. Men kylling smager lige så godt, og det er både billigere og nemmere at få fat i.
Til grillingen bruger vi kuglegrill. Vi lægger de glødende kul på den ene halvdel og holder den anden halvdel fri til indirekte grillning. Brug gerne de billige briketter, som ikke bliver så voldsomt varme.
Til saltimbocca kan du fx servere denne lækre kartoffelsalat med dilddressing, friske asparges og ærter – samt en-italiensk-tomatsalat.
Ingredienser
4 kyllingebryster | |
16 salvieblade | |
8 skiver parmaskinke | |
8 tandstikker | |
Peber |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Skær kyllingebrysterne midt over |
2
Færdig
|
Læg et salvieblad på hver side af hvert kyllingestykke |
3
Færdig
|
Svøb kyllingestykkerne ind i skinke og fastgør det med tandstikker |
4
Færdig
|
Pensl med olie |
5
Færdig
|
Steg 15 minutter på indirekte grill |
6
Færdig
|
Steg 5 minutter på direkte grill - sørg for at brune kødet på begge sider |