Opskrift: Fyldte æg med røget ørred-creme
- cremefraiche og dild

0 0
Opskrift: Fyldte æg med røget ørred-creme

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
6 æg
75 g røget ørred
100 g cremefraiche 38%
0.5 bdt. dild, finthakket
0.5 tsk. salt
Peber

Lækker, lille frokostret tryllet frem i en håndevending

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Røget ørred fås til absolut fornuftige priser i supermarkedet. Det er en delikatesse, som smager forrygende sammen med hårdkogte æg og cremefraiche. Majonæse bliver lidt for fedt, da ørred i sig selv er en halvfed fisk.

Fyldte hårdkogte æg med røget ørred-creme er en utroligt nem, hurtig og lækker frokostret. Et fad med de skønne æg ligner og smager som en halv million. Æggene kan nydes både med og uden rugbrød.

Servér de fyldte æg til frokost i weekenderne eller i påsken eller julen. Eller som et nyt indslag på tapasbordet.

Ingredienser

Antal personer:
6 æg
75 g røget ørred
100 g cremefraiche 38%
0.5 bdt. dild, finthakket
0.5 tsk. salt
Peber
3 fra 2 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Læg æggene i koldt vand og giv dem 6-7 minutter, når de kommer i kog

2
Færdig

Pil og halvér æggene og tag blommerne ud

3
Færdig

Mos æggeblommer og de øvrige ingredienser hurtigt med en stavblender

4
Færdig

Fyld ørredcremen i de halverede æggehvider

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Helstegt kylling på grill
forrige
Opskrift: Helstegt kylling på grill
Opskrift: Saltimbocca på grill
næste
Opskrift: Saltimbocca på grill
Opskrift: Helstegt kylling på grill
forrige
Opskrift: Helstegt kylling på grill
Opskrift: Saltimbocca på grill
næste
Opskrift: Saltimbocca på grill

2 Comments Skjul kommentarer

Kære Helle

Lav endelig ørredcremen dagen i forvejen. Det bliver den kun bedre af. Men husk at dække den godt til i køleskabet – og tag den ud god tid i forvejen, så den opnår stuetemperatur, når den skal spises.

Appetitlige hilsener fra Spicy Twist

Tilføj Din Kommentar