Opskrift: Lækre salviechips på 5 minutter
Med salvieblade og havsalt

0 0
Opskrift: Lækre salviechips på 5 minutter

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
30 salvieblade
5 spsk. solsikkeolie
Havsalt

Ristede salvieblade er en lynhurtig snack til velkomstdrinken

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Har du selv en salvieplante – eller kender du en god salvie-pusher – så er salviechips et lækkert alternativ til saltstænger, peanuts og franske kartofler. De stegte salvieblade smager kolossalt godt og er utroligt lette at lave.

Hvilken olie du bruger til at stege salviebladene i, afhænger af dine personlige præferencer. Rapsolie, solsikkeolie eller vindruekerneolie er nok at foretrække, da smagen ikke er lige så gennemtrængende som fx olivenolie.

Servér salviechips som appetizer sammen med en velkomstdrink. Eller knus dem hen over en hvilken som helst pastaret, fx lun pastasalat med kylling, fennikel og salvie.

Ingredienser

Antal personer:
30 salvieblade
5 spsk. solsikkeolie
Havsalt
3 fra 6 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Varm olien op på en pande

2
Færdig

Steg salviebladene på den ene side, til de skifter farve (mørkegrøn) - ca. 2 minutter

3
Færdig

Læg salviebladene på fedtsugende papir og drys med havsalt

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Hjemmelavet solbærsaft - koncentreret
forrige
Opskrift: Hjemmelavet solbærsaft – koncentreret
Opskrift: Marinerede nakkekoteletter på grill
næste
Opskrift: Marinerede nakkekoteletter på grill
Opskrift: Hjemmelavet solbærsaft - koncentreret
forrige
Opskrift: Hjemmelavet solbærsaft – koncentreret
Opskrift: Marinerede nakkekoteletter på grill
næste
Opskrift: Marinerede nakkekoteletter på grill

Tilføj Din Kommentar