Ingredienser
-
30 salvieblade
-
5 spsk. solsikkeolie
-
Havsalt
Et par ord om vores opskrift
Har du selv en salvieplante – eller kender du en god salvie-pusher – så er salviechips et lækkert alternativ til saltstænger, peanuts og franske kartofler. De stegte salvieblade smager kolossalt godt og er utroligt lette at lave.
Hvilken olie du bruger til at stege salviebladene i, afhænger af dine personlige præferencer. Rapsolie, solsikkeolie eller vindruekerneolie er nok at foretrække, da smagen ikke er lige så gennemtrængende som fx olivenolie.
Servér salviechips som appetizer sammen med en velkomstdrink. Eller knus dem hen over en hvilken som helst pastaret, fx lun pastasalat med kylling, fennikel og salvie.
Ingredienser
30 salvieblade | |
5 spsk. solsikkeolie | |
Havsalt |
Sådan gør du
1
Færdig
|
Varm olien op på en pande |
2
Færdig
|
Steg salviebladene på den ene side, til de skifter farve (mørkegrøn) - ca. 2 minutter |
3
Færdig
|
Læg salviebladene på fedtsugende papir og drys med havsalt |