Opskrift: Verdens nemmeste syltede rødløg
med eddike, sukker og salt

0 0
Opskrift: Verdens nemmeste syltede rødløg

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
3 rødløg
3 spsk. sukker
0.75 dl eddike
1 tsk. salt
1 frysepose

Lækre, sprøde, søde, syltede rødløg på 30 minutter

Tilhører:
  • Nem og hurtig mad
  • Sund mad
  • Vegansk mad
  • Vegetarretter

Ingredienser

Et par ord om vores opskrift

Del

Syltet rødløg smager utroligt godt, er supersundt og kan bruges til alt muligt:

  • Læg dem i burgere, sandwich og hotdogs
  • Brug dem i diverse salater
  • Læg dem på leverpostej og sildemadder
  • Brug dem som tilbehør til gryderetter

Ved at sylte rødløgene fjerner du noget af løgets skarpe smag og duft og tilføjer en behagelig syrligt-sød overtone. Desuden opnår du, at de råsyltede rødløg kan holde sig længe i lukkede glas, hvis det er dét, du ønsker.

De fleste vil dog gerne lave en portion syltede rødløg så hurtigt som muligt, fordi de skal bruges lige om lidt. Med denne opskrift har du lynsyltede rødløg på 30 minutter – og uden at koge lage eller andre besværligheder. Det er verdens letteste syltede rødløg!

Opskriften forudsætter, at du sætter pris på, at løget stadig er sprødt og knaser lidt. Hvis du foretrækker helt bløde, slatne løg, der er gennemfarvet lyserøde, er det bedst, at du finder en opskrift, hvor både lagen og løgene skal koges først. Det tager længere tid og fjerner en masse vitaminer og smag, men valget er dit.

Vi sylter 3 rødløg med det samme, for de smager så godt, at de hurtigt er spist. Og som sagt: Hvis de ikke bliver guffet med det samme, kan de sagtens gemmes. Da fotoet til opskriften blev taget, havde rødløgene marineret 3 timer i køleskab – derfor den fine, røde farve.

Du kan bruge al slags eddike i lagen. Vi har benyttet en almindelig, billig lagereddike, men æbleeddike, honningeddike eller balsamico er mindst lige så godt.

Ingredienser

Antal personer:
3 rødløg
3 spsk. sukker
0.75 dl eddike
1 tsk. salt
1 frysepose
3 fra 3 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Skær de pillede rødløg i tynde både

2
Færdig

Læg skiverne i fryseposen og fyld eddike, sukker og salt ved

3
Færdig

Ryst posen grundigt og lad løgene marinere 25-30 minutter

4
Færdig

Du kan også marinere længere - så længe du orker - så bliver løgene blødere, rødere og mindre løg’erlige

5
Færdig

Hæld vandet fra og servér ... kan det være nemmere?

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Saftige fyldte peberfrugter
forrige
Opskrift: Saftige fyldte peberfrugter
Opskrift: Mazarinkage med marcipan
næste
Opskrift: Mazarinkage med marcipan
Opskrift: Saftige fyldte peberfrugter
forrige
Opskrift: Saftige fyldte peberfrugter
Opskrift: Mazarinkage med marcipan
næste
Opskrift: Mazarinkage med marcipan

Tilføj Din Kommentar