Opskrift: Wraps med lynmarineret laks
- rygeostcreme og sprød salat

0 0
Opskrift: Wraps med lynmarineret laks

Del det på dine sociale medier:

Eller du kan bare kopiere og dele denne URL

Ingredienser

Antal personer:
Lynmarineret laks
400 g rå laks
1 citron, skallen
3 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg, knust
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
Rygeostcreme
200 g rygeost
3 spsk. olie
1 spsk. citronsaft
1 bdt. purløg, finthakket
0.5 bdt. persille, finthakket
1 tsk. salt, peber
6 tortillapandekager
3 gulerødder
3 forårsløg
6 tomater
1 bdt. radiser
1 bk. ærteskud

Skøn og sund middagsmad for hele familien

Tilhører:
  • Sund mad

Ingredienser

  • Lynmarineret laks

  • Rygeostcreme

Et par ord om vores opskrift

Del

Af en eller anden grund er wraps med laks ofte ensbetydende med røget laks og et tykt lag fad flødeost omviklet med en ubagt tortillapandekage. Hvis det er den slags opskrift, du er på jagt efter, må du hellere google videre. Vi synes, det er en dødkedelig ret.

I denne opskrift lynmarinerer du rå laks med citron, hvidløg, chili og salt. Laksen skal kun marinere 15 minutter (mens du rører creme og snitter grønt), og smager forrygende og frisk bagefter. Alle fiskens livsvigtige omega 3-fedtsyrer er desuden bevaret.

I stedet for en flødeost, der ikke smager af noget, skal du bruge en ordentlig klat rygeost, som du rører med blandt andet purløg og persille. Den let røgede creme står fabelagtigt til den friske laks.

Og så skal der naturligvis rulles en masse rå grøntsager ind i pandekagerne sammen med laks og creme, så dine wraps knaser af sundhed og vitaminer.

Endelig kan det klart anbefales lige at varme tortillapandekagerne på en tør pande, før de skal bruges. Det smager 100 gange bedre end de ubagte tortillaer, der ellers er så almindelige. Du kan i øvrigt bage tortillapandekagerne selv.

Disse wraps er nok mest anvendelige som aftensmad eller som alternative frokost-sandwich. En piskende kold øl smager ret godt til.

Ingredienser

Antal personer:
Lynmarineret laks
400 g rå laks
1 citron, skallen
3 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg, knust
1 tsk. salt
0.5 tsk. chiliflager
Rygeostcreme
200 g rygeost
3 spsk. olie
1 spsk. citronsaft
1 bdt. purløg, finthakket
0.5 bdt. persille, finthakket
1 tsk. salt, peber
6 tortillapandekager
3 gulerødder
3 forårsløg
6 tomater
1 bdt. radiser
1 bk. ærteskud
1 fra 1 stemmer

Sådan gør du

1
Færdig

Befri laksen for skind og skær i tynde skiver

2
Færdig

Bland laksen med de øvrige ingredienser og lad trække 15 minutter

3
Færdig

Rør ingredienser til rygeostcreme sammen - den skal være ret fast i konsistensen

4
Færdig

Lun tortillapandekagerne på en tør pande ved høj varme – max. 1 minut på hver side

5
Færdig

Riv gulerødder, skær løg, tomater og radiser i tynde skiver

6
Færdig

Smør tortillapandekagerne med et lag creme, læg laks og grønt i en aflang dynge på tværs af pandekagerne og rul stramt sammen

7
Færdig

Skær pandekagerne igennem på skrå og servér

Spicy Twist

Spicy Twist er blandt Danmarks største madblogs med mere end 1.600 gennemprøvede opskrifter. Vi vil gerne inspirere danskerne til at bruge flere krydderier og friske krydderurter, så hver dag bliver en fest for smagsløgene. Samtidig prøver vi at forenkle de klassiske opskrifter og gøre det lettere at lave god mad. Læs mere om os.

Opskrift: Gin & Sin cocktail
forrige
Opskrift: Gin & Sin cocktail
Opskrift: Sydamerikansk tomatsalsa (salsa criolla)
næste
Opskrift: Hjemmelavet Sydamerikansk tomatsalsa (salsa criolla)
Opskrift: Gin & Sin cocktail
forrige
Opskrift: Gin & Sin cocktail
Opskrift: Sydamerikansk tomatsalsa (salsa criolla)
næste
Opskrift: Hjemmelavet Sydamerikansk tomatsalsa (salsa criolla)

Tilføj Din Kommentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here